Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Indonesia News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Gempa bumi kuat nyerang sisih kidul kulon Sumatra, Indonesia, nanging ora ana peringatan tsunami

Gempa bumi kuat nyerang Sumatera Kulon, Indonesia
Gempa bumi kuat nyerang Sumatera Kulon, Indonesia
ditulis dening Harry S. Johnson

Gempa skala 6.8 sing kuat, nyerang Southwest Sumatra, Indonesia, dina Selasa, 18 Agustus 2020.

Tanggal & wektu: Selasa, 18 Agustus 2020 22:29 UTC
Gedhene: 6.8
Ambane: 58.0 km
Latitude / garis bujur Epicenter: 4.5 ° S / 100.98 ° E (Indonesia)
Gunung geni paling cedhak: Bukit Tiga (194 km)
Sumber data utama: GFZ
Estimasi energi sing dirilis: 1 x 1015 gancaran

Nganti saiki, durung ana laporan kematian, ciloko utawa kerusakan. Ora ana peringatan tsunami sing diterbitake saiki.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.