24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Kabar Olahraga News Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Plancongan aman sajrone pandemi COVID-19: Grup Lufthansa mlebu Piagam EASA

Plancongan aman sajrone pandemi COVID-19: Grup Lufthansa mlebu Piagam EASA
Grup Lufthansa mlebu Piagam EASA
ditulis dening Harry S. Johnson

Transportasi udara minangka salah sawijining sektor sing paling kena pengaruh pandemi korona. Iki nggawe luwih penting kanggo nguatake kapercayan kanggo mabur minangka bentuk lelungan sing aman. Iki sebabe Klompok Lufthansa wis mlebu menyang Badan Keamanan Penerbangan Uni Eropa (EASA) piagam kanggo pesawat sing aman ing kahanan pandemi. Kanthi mangkono, wis netepi standar proteksi infeksi paling ketat ing lelungan udara ing saindenging jagad. Kanthi kanthi sukarela ngetrapake standar iki, Grup Lufthansa negesake manawa keamanan para penumpang lan karyawan kaya sing dadi prioritas utama.

EASA nggawe pedoman sing dikembangake kanthi kerja sama karo Pusat Pencegahan Penyakit lan Kontrol Eropa (ECDC). Robert Koch Institute minangka wakil Jerman kanggo jaringan ECDC. Kanthi nglibatake kabeh negara anggota kanthi kerja sama karo ECDC, EASA bisa netepake aturan sing paling ketat saka asosiasi negara ing saindenging jagad. Standar seragam wis ditetepake sing nyuda kerumitan maskapai lan nggawe keandalan lan keamanan tambahan.

Bandara-bandara ing Frankfurt, Munich, Wina lan Brussels uga netepi pedoman kasebut. Iki tegese kerangka kerja interlocking kanggo nglindhungi penumpang ing lemah lan ing udhara wis digawe.

Carsten Spohr, Ketua Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG: "Kita wis ngenalake langkah-langkah kebersihan sing akeh ing kabeh rantai perjalanan kanggo nglindhungi para pelanggan lan karyawan kanthi optimal. Kanthi mlebu piagam EASA, kita ngirim sinyal manawa kita minangka Kelompok Lufthansa ndhukung standar sing paling dhuwur lan aturan seragam, lintas batas ing transportasi udara. Mung kanthi luwih seragam lan stabilitas babagan regulasi, bakal luwih akeh pelanggan sing memesan penerbangan maneh. ”

"Kita seneng banget yen Lufthansa lan kabeh Grup Lufthansa minangka penandha piagam kita," ujare Direktur Eksekutif EASA Patrick Ky. "Kajaba saka klompok maskapai sing penting lan dihormati, kanthi perwakilan sing kuat ing pirang-pirang wilayah ing Eropa, njamin standar keamanan sing dhuwur ing lelungan ing antarane pusat Eropa utama lan bakal ningkatake kekuwatan umpan balik sing ditampa. Penting manawa regulator lan industri kerja sama kanthi erat sajrone nindakake langkah-langkah efektif lan proporsional sing bakal njamin manawa penerbangan tetep aman lan efisien kaya sadurunge. ”

Grup Lufthansa, bebarengan karo asosiasi industri Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) lan Airlines kanggo Eropa (A4E), ngiringi proses pangembangan charter saka perspektif praktik penerbangan. Standar penting kanggo komponen kayata penahan topeng wajib, penyaringan udara kabin lan peningkatan ventilasi pesawat ing lemah, reresik kabin sing cocog, langkah-langkah perlindungan pribadi, ngupayakake pelacakan kontak digital lan langkah-langkah jarak fisik ing lemah lan nalika mlebu / asrama wis dikembangake kanthi dhukungan saka Grup Lufthansa. Grup Lufthansa uga ngetrapake langkah-langkah perlindungan luwih lanjut, kayata nyebarake tisu disinfektan menyang kabeh penumpang utawa nawakake fasilitas rebooking kanggo para penumpang. Grup Lufthansa uga duwe pedoman sing ketat kanggo ngetrapake kewajiban nyandhang topeng ing kapal.

Grup Lufthansa bakal terus ngawasi kanthi cetha pangembangan pedoman EASA / ECDC lan mulane bakal ngirim tokoh utama menyang EASA. Kajaba iku, Grup Lufthansa melu dialog babagan pangembangan standar luwih lanjut. Fokuse yaiku nggabungake temuan ilmiah lan teknis anyar lan pengalaman operasional kanggo ngetrapake standar. Grup Lufthansa ngupayakake manawa negara-negara liyane, maskapai penerbangan lan bandara ing saindenging jagad nggunakake standar EASA kanggo njamin standar sing paling seragam kanggo para plancong lan menehi kontribusi sukses kanggo nglawan pandemi kasebut.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.