24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Pengumuman Pers Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Impen Bali menyang Kutha New York

Impen Bali menyang Kutha New York
Dream Hotel

Perusahaan merek lan manajemen hotel sing misuwur Hotel Dream Hotel Group, papan dununge ing Hotel Impen, Hotel Time, Hotel Unscripted, The Chatwal lan merek anyar By Dream Hotel Group, dina iki ngumumake rencana kanggo mbukak maneh Dream Downtown, nggawa layanan perhotelan lan layanan sing menang. New York City ing dina Jumuah 21. Agustus Lokasi unggulan apik Hotel Dream Hotels ing New York gabung karo lokasi Dream Hotels Dream Nashville ing Tennessee, Dream Hollywood ing California lan Dream South Beach ing Florida, sing kabeh wis mbukak lan nyambut tamu saiki.

"Ing Dream Hotel Group, kita saiki wis komitmen kanggo nyedhiyakake tamu papan sing aman kanggo nginep lan dolanan," ujare CEO Dream Hotel Group, Jay Stein. "Pengumuman dina iki kanggo mbukak maneh kapal penggedhe pantai wétan Dream Downtown minangka titik balik utama kanggo perusahaan nalika miwiti dalan kanggo pemulihan pasca-pandemi, lan kita ora bakal luwih seneng nampi tamu setya lan komunitas lokal bali kanggo nikmati desain sing dipikir maju, layanan sing dikepengini, lan keramahan sing ana ing jantung Kabupaten Meatpacking sing terkenal ing New York. ”

Dumunung ing antarane Distrik Meatpacking Manhattan lan lingkungan Chelsea sing misuwur ing 355 West 16th Street, Dream Downtown minangka kemewahan layanan lengkap kanthi desain edgy, fasilitas sing nyenengake lan akeh papan makan lan hiburan ing wayah wengi. Iki kalebu The Beach, adegan kolam renang ing ndhuwur 5,000 kaki persegi kanthi pantai mung pasir Manhattan lan PHD Rooftop Lounge, penthouse ruangan paling dhuwur sing nawakake pemandangan langit Kali Hudson lan Gedung State Empire, sing saiki wis mbukak lan nampa reservasi.

Pantai ing Dream Downtown kalebu blumbang ngisor kaca, kolam renang, pantai pasir, cabanas pribadi lan luwih saka 30 kursi chaise kanthi bar layanan lengkap lan menu panganan musiman. Dek kolam renang mbukak dina Selasa wiwit jam 11:00 nganti 6:00 lan Rebo nganti Minggu, saka 11:00 nganti 7:00 pm, yen diidini. Reservasi disaranake banget lan diwatesi kanggo klompok 1 utawa 2 wong kanggo njaga pedoman jarak sosial kanggo area kolam. Kanggo klompok nganti 10 wong, disaranake reservasi Cabana. Amarga watesan pendhudhukan, pass pool ora kalebu reservasi kamar lan bisa uga dituku kanthi online ing kene.

Nduwe finish mewah, mewah kayata marmer Portoro Italia, ebony Macassar, tembok rampung nikel lan lampu gantung kaca Venini, PHD Rooftop Lounge, dununge ing lantai 12 Dream Downtown, mbukak kanggo omben-omben ruangan lan mangan dina Kemis nganti dina Sabtu jam 5:00 sore kanggo 11:00 pm, cuaca ngidini. Reservasi disaranake banget, walk-in ditampa yen kasedhiya. Kanggo nggawe reservasi meja, klik ing kene.

Salun BENJAMIN, sing dununge ing level lobi ing Dream Downtown, uga saiki mbukak lan nampa janjian dina Slasa nganti Jumuah, 11:00 nganti 8:00 pm BENJAMIN minangka merek perawatan rambut ing Los Angeles sing didegake Benjamin Mohapi. Kanthi pengabdian kanggo kerajinan lan fokus ing produk sing paling dhuwur, kabeh sing digawe ing BENJAMIN ditindakake kanthi desain supaya bisa ngédap.

Minangka persiyapan kanggo mbukak maneh, Dream Hotel Group nggawe rencana kesehatan lan kebersihan sing komprehensif kanggo kabeh hotel, restoran lan bar sing nglengkapi pedoman Tetap Aman American Hotel & Lodging Association lan adhedhasar rekomendasi lan syarat Pusat Kontrol Penyakit (CDC ) lan Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), uga lembaga federal, negara bagian lan lokal liyane, kanggo nyilikake risiko lan ningkatake keamanan tamu lan rekane. Sawetara standar keamanan lan teknologi sing ditingkatake para tamu bisa ngarepake ing Dream Downtown kalebu: tutup wajah wajib kanggo kabeh tamu, pengunjung lan staf ing saindhenging ruang publik hotel; langkah reresik lan ngresiki ekstensif; stasiun sanitasi tangan sing kasedhiya ing wilayah lalu lintas dhuwur; nambah frekuensi reresik lan desinfeksi permukaan tutul sing dhuwur kalebu tombol elevator; pemeriksaan suhu wajib lan pemeriksaan kesehatan kabeh staf lan vendor sadurunge mlebu ing papan kasebut; pedoman jarak fisik sing anyar; papan umum sing dikonfigurasi supaya jarak fisik sing pas; check-in lan check-out tanpa kontak; opsi pembayaran tanpa tutul; pesenan lan pangiriman panganan sing ora kontak; program pelatihan karyawan sing saya gedhe; panggunaan peralatan protèktif pribadi lan liya-liyane. Informasi tambahan babagan kesehatan lan safety ing Dream Downtown bisa ditemokake online ing kene.

Kanthi protokol kesehatan lan keamanan anyar sing wis ditemtokake, Dream Downtown siyap kanggo mbukak maneh lan nampani tamu bali kanthi telung tawaran anyar:

  • Suite Life - Urip urip suite ing GuestHouse utawa South Tower Terrace Suite ing hotel. Antarane teras pribadi lan jubin ngisor tamu ing GuestHouse lan kamar mandian ruangan, sampeyan bisa uga ora pengin lunga. Pesen lan wenehi tiket blumbang kanggo loro, siji $ 100 kredit panganan lan omben saben wengi, sak botol, lan checkout telat 2:00 sore. Tarif diwiwiti saka $ 6,000 / wengi.
  • Ngimpi Luwih Suwe - Bosen macet ing omah? Kanca sakamar nggawe sampeyan edan? Ngimpi nggawe luwih gampang lunga adoh. Ngirit 10% nalika sampeyan Book rong wengi, 15% telung utawa luwih. Penawaran uga kalebu checkout pungkasan jam 2:00 sore. Tarif diwiwiti saka $ 200 / wengi.
  • Pasangan Sampurna - Nggolek rencana plancongan kanggo kru? Pesen rong kamar loteng jejer lan entuk kredit pangan lan omben $ 100 saben wengi. Tarif diwiwiti saka $ 350 / wengi.

Kemudahan khusus lan fasilitas khusus dadi standar nalika sampeyan tetep ing Dream Downtown. Kanggo paket lan promosi paling anyar sing saiki ditawakake ing Dream, bukak kaca penawaran hotel kanthi online ing kene.

Diilhami dening Sky Mirror saka artis modern Anish Kapoor, eksterior stainless steel lan Downtown Downtown Downtown nggambarake sejarah maritim sing disimpen. Kamar tamu lan suite gaya loteng 315 hotel dirancang kanggo nuwuhake estetika bergaya industri, sing dadi inti saka pabrik seni legenda ing kutha Andy Warhol. Direnovasi ing taun 2015, suite GuestHouse loro lantai kasebut nduweni teras kebon 2,500 kaki persegi, Jacuzzi kaca, lan fasilitas tamu VIP eksklusif. Hotel iki dadi restoran mewah Meksiko TAO Group Bodega Negra, Natura Café sing diilhami California lan Philippe Chow sing nyedhiyakake masakan Tionghoa modern, uga papan hiburan eksklusif PHD Rooftop Lounge lan Ruang Listrik. BENJAMIN Salon lan galeri seni sing muter dadi sorot para seniman lokal sing berkembang ngrampungake pengalaman Dream Downtown sing ora ana tandhingane.

Amarga langkah-langkah keamanan anyar, sawetara fasilitas hotel, layanan lan fasilitas bisa uga ditutup utawa saiki lagi beroperasi kanthi kapasitas winates. Kanggo informasi paling anyar babagan layanan lan fasilitas sing saiki kasedhiya ing Dream Downtown utawa kanggo nggawe reservasi, bukak www.dreamhotels.com/downtown utawa telpon + 1 212 229 2559.

Stein nambah, "Kita bakal terus ngawasi tren bisnis lan ngarep-arep bisa nuduhake warta babagan bukaan hotel maneh ing New York City. Tim supaya bisa kerja maneh lan nyedhiyakake lingkungan sing luwih aman kanggo karyawan lan tamu dadi prioritas utama. "

Sumber #traveltravel:

http://www.dreamhotelgroup.com
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.