Awards Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kategori Hotel Keluarga Centara Dominates ing Penghargaan Pilihan Wisatawan Tripadvisor

Kategori Hotel Keluarga Centara Dominates ing Penghargaan Pilihan Wisatawan Tripadvisor
Centara

Hotel Resor Centara, Operator hotel terkemuka ing Thailand, menang amba ing Awards Choice 'Choice dening Tripadvisor 2020, kanthi limang peringkat hotel ing kategori 10 Hotel Terbaik kanggo Keluarga ing Thailand.

Dikenali amarga daya tarik multi-generasi, Centara Karon Resort Phuket, Centara Grand Beach Resort Phuket, Centra dening Centara Maris Resort Jomtien, Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya, lan Centara Kata Resort Phuket kabeh entuk pilihan sing paling apik ing Pilihan Wisatawan, nggambarake komitmen Centara kanggo ngirim pengalaman kulawarga sing asli.

Ing penghargaan paling anyar, Pantai COSI Samui Chaweng uga entuk penghargaan Best of the Best amarga kalebu ing Top 25 Bargain Hotel ing Thailand, sing nyoroti lelungan sing apik banget kanggo para wisatawan sing ngerti anggaran.

Pemenang Pilihan Pemenang Paling apik - kalebu Pantai COSI Samui Chaweng lan limang resor ramah kulawarga sing menang penghargaan Centara - kalebu 1 persen paling dhuwur saka kabeh dhaptar ing Tripadvisor, minangka properti paling apik lan paling dhuwur ing saindenging jagad.

"Kita seneng banget yen kerja keras lan komitmen kanggo nyedhiyakake pengalaman tamu sing luar biasa ditampilake ing pendapat lan ulasan para tamu sing apik," ujare Thirayuth Chirathivat, CEO saka Centara Hotels and Resorts. "Kanggo ngamanake limang papan paling apik 10 kanggo hotel kulawarga paling apik ing Thailand minangka bukti saka kehangatan lan dedhikasine para warga kita, sing ora nate gawe alun-alun nggawe hotel lan resort kanthi papan sing ora bisa dilalekake."

Sakabèhé, ana total 33 hotel Centara sing diakoni ing Traveller's Choice Awards 2020, sawijining prestasi fenomenal kanggo klompok hotel internasional sing berbasis ing Thailand.

Kualitas sing ditemtokake Centara yaiku kombinasi unik saka nilai Thainess lan kulawarga, sing dadi tulang punggung ing kabeh perkara ing Centara, wiwit saka warisan lan gaya layanan perusahaan nganti produk lan desain, lan sing penting, kanggo pengalaman kulawarga sing khas sing diwenehake Centara kanggo para pelanggan.

Pemenang 18th Penghargaan Pilihan Wisatawan tahunan diitung adhedhasar kualitas lan jumlah tinjauan, pendapat lan rating sing dikumpulake ing platform lelungan paling gedhe ing donya.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan resor ramah kulawarga sing menang penghargaan Centara, bukak situs web Centara ing https://www.centarahotelsresorts.com.

Babagan CENTARA

Centara Hotels & Resorts minangka operator hotel utama Thailand. 81 properti kalebu kabeh tujuan utama Thailand uga Maladewa, Sri Lanka, Vietnam, Laos, Myanmar, China, Jepang, Oman, Qatar, Kamboja, Turki, Indonesia, lan UEA. Portofolio Centara kalebu enem merek - Centara Reserve, Centara Grand Hotels & Resorts, Centara Hotels & Resorts, Centara Boutique Collection, Centra by Centara lan COSI Hotels - wiwit saka hotel kutha bintang 5 lan retret pulau mewah nganti resort kulawarga lan konsep gaya urip sing terjangkau dening teknologi inovatif. Uga makaryakke pusat konvensi paling canggih lan duwe merek spa sing menang, Cenvaree. Sajrone koleksi kasebut, Centara ngirim lan ngrayakake keramahan lan ngurmati Thailand sing misuwur amarga kalebu layanan sing enak, panganan sing luar biasa, spa sing nyenengake lan pentinge kulawarga. Budaya khas Centara lan macem-macem format ngidini nyedhiyakake lan nyenengake para wisatawan meh kabeh umur lan gaya urip.

Sajrone limang taun kepungkur, Centara duwe tujuan dadi 100 klompok hotel global paling dhuwur, nalika nyebarake jejak dadi bawana lan ceruk pasar. Nalika Centara terus berkembang, basis pelanggan setia sing saya akeh bakal nemokake gaya perhotelan unik ing perusahaan ing luwih akeh lokasi. Program loyalitas global Centara, Centara The1, nguatake kasetyane kanthi hadiah, hak istimewa, lan rega anggota khusus.

Sinau luwih lengkap babagan Centara ing www.CentaraHotelsResorts.com

Facebook                    LinkedIn                      Instagram                    Twitter

Warta liyane babagan Centara

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.