Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Warta Breaking Polandia Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Polandia bakal nerusake layanan udhara karo China, Gabon, Singapura, Serbia, Rusia lan Sao Tome

Polandia bakal nerusake layanan udhara karo China, Gabon, Singapura, Serbia, Rusia lan Sao Tome
Polandia bakal nerusake layanan udhara karo China, Gabon, Singapura, Serbia, Rusia lan Sao Tome
ditulis dening Harry S. Johnson

Miturut keputusan pamrentah sing sebagian diterbitake dening Badan Pers Polandia, pamrentah Polandia ngrencanakake nerusake layanan udara karo China, Gabon, Singapura, Serbia, Rusia lan Sao Tome lan Principe, sing dibatalake amarga Covid-19 pandhemen.

Sanalika, Polandia nggedhekake dhaptar negara sing duwe layanan udara sing ditanggepi; cacahe negara sing ana ing dhaptar kasebut tuwuh saka 44 dadi 63. Ing antarane negara-negara kasebut yaiku Albania, Belgia, Venezuela, Gibraltar, India, Spanyol, Libya, Libanon, Malta, Monako, Namibia, Paraguay, Rumania lan AS.

Keputusan anyar kasebut mesthine bakal tetep berlaku wiwit tanggal 26 Agustus lan 8 September. Larangan kasebut ora kalebu penerbangan, sing ditindakake kanthi idin saka Perdana Menteri Polandia. Uga ora nutupi penerbangan militer.

Ing tanggal 17 Juni, Polandia mundur total larangan layanan udara internasional karo negara-negara UE lan sawetara arah liyane. Tanggal 2 Juli, maskapai penerbangan paling gedhe ing Polandia LOT mulihake layanan karo Kanada, Jepang lan sawetara negara Asia. Dhaptar negara sing duwe layanan udara sing ditanggepi lagi dianyari kanthi rutin.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.