24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

CEO Pusat Wisata Kamerun dijaluk dadi ATA Board

francoise
francoise
ditulis dening editor

(eTN) - Ms.

Print Friendly, PDF & Email

(eTN) - Ibu Francoise Kameni-Lele, CEO Pusat Wisata Kamerun, dipilih dadi Direktur Eksekutif Dewan Direksi Internasional Asosiasi Perjalanan Afrika (ATA), sing dianakake nalika Kongres Tahunan kaping 37 ing Victoria Falls, Zimbabwe. Sajrone 2 taun kepungkur, dheweke bakal ngupayakake nerusake organisasi lan ngetrapake prioritas sing ditemtokake ing Kongres Tahunan kaping 37.

Kaya sing dibahas sajrone Kongres tahunan, tantangan paling gedhe ATA yaiku sumber daya finansial sing winates. Asosiasi kasebut terus ngupayakake nggunakake luwih lanjut lan ngembangake kemitraan strategis, sing ngidini bisa tuwuh kanthi signifikan. Mung kanthi nambah sumber daya, organisasi bakal maju. Mula, khususe, sajrone 2 taun sabanjure, Dewan Direksi ditugasake nggawe ide anyar babagan nambah keanggotaan, lan njaluk mitra lan sponsor utama, uga program sing bisa ditindakake organisasi kanggo nggedhekake sumber daya. supaya luwih bisa nglayani para anggota ing jagad iki.

Rapat tahunan Dewan Direksi Internasional bakal ditindakake sajrone Kongres Tahunan sing biasane dianakake ing Mei saben taun ing Afrika; kanggo ndhukung misi Asosiasi Plancongan Afrika, lan njaga keanggotaan kanthi jabatan sing apik. Kajaba iku, saka wektu ke wektu, Dewan bakal nganakake macem-macem rapat lan acara sajrone taun.

Asosiasi Plancongan Afrika minangka anggota saka Dewan Mitra Pariwisata Internasional (ICTP), koalisi plancongan lan turisme sing anyar lan berkembang kanthi cepet ing tujuan global sing komitmen kanggo kualitas layanan lan tuwuh ijo.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.