Airlines Airport Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Maskapai Grup Lufthansa ngencengi aturan topeng rai

Maskapai Lufthansa Group mbatesi pangecualian saka topeng wajib
Maskapai Lufthansa Group mbatesi pangecualian saka topeng wajib
ditulis dening Harry S. Johnson

Maskapai penerbangan ing Klompok Lufthansa matesi pengecualian saka kewajiban nyandhang topeng ing pesawat. Saka 1 September 2020, pengecualian kewajiban nyandhang topeng sajrone penerbangan amarga alasan medis mung bisa ditindakake yen sertifikat medis diwenehi formulir sing diwenehake maskapai. Penumpang bisa ndownload dokumen kasebut saka situs web maskapai. Kajaba iku, penumpang sing ora bisa nganggo topeng nalika mabur kudu duwe negatif Covid-19 tes, sing ora luwih saka 48 jam nalika dijadwal wiwitan lelungan. Iki njamin keamanan maksimum kanggo penumpang sing lelungan.

Nganti saiki, penumpang bakal menehi informasi lengkap babagan persyaratan anyar, kalebu ing situs web maskapai lan saluran media sosial, uga liwat e-mail lan liwat SMS. Iki dimaksudake supaya pelanggan bisa adaptasi karo aturan sing wis diganti ing wektu sing tepat.

Maskapai ing Grup Lufthansa wis ngenalake topeng wajib ing pesawat nalika wiwitan Mei, dadi salah sawijining maskapai pertama ing saindenging jagad sing nindakake. Pengecualian kanggo aturan iki sadurunge mung bisa diwenehi sertifikat medis. Aturan anyar babagan masker sing diwajibake saiki nggawe perlindungan sing luwih apik kanggo kabeh penumpang.

Maskapai ing Grup Lufthansa ngenalake langkah-langkah kebersihan sing akeh ing papan lan ing lemah. Dheweke uga kontak banget karo Badan Keamanan Penerbangan Eropa (EASA), Pusat Pencegahan Penyakit lan Kontrol Eropa (ECDC) lan panguwasa nasional kanggo ningkatake pangembangan lan harmoni standar kesehatan sing ana ing transportasi udara sajrone pandemi korona.

Intine, risiko kena pesawat ing pesawat iku sithik banget. Kabin kasebut dilengkapi saringan sing bisa ngresiki udara saka kontaminan kayata bledug, bakteri lan virus.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.