Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Warta Breaking Polandia Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

LOT Polish Airlines ngluncurake penerbangan Wroclaw saka Bandara Budapest

LOT Polish Airlines ngluncurake penerbangan Wroclaw saka Bandara Budapest
LOT Polish Airlines ngluncurake penerbangan Wroclaw saka Bandara Budapest
ditulis dening Harry S. Johnson

Wis nambah wolung operasi anyar sajrone jaman sadurunge, Bandara Budapest saiki wis luwih akeh jaringan rute kanthi nampani tekane LOT Polish Airlines'link menyang Wroclaw. Kanthi nambahake tujuan anyar liyane saka gerbang Hongaria, peluncuran paling anyar LOT dadi bagean saka pusat pembawa bendera ing Budapest.

Rute anyar paling anyar LOT menyang Polandia gabung karo link sing wis ditemtokake menyang Kraków lan Warsawa, nuduhake komitmen sing tetep ing pasar Hongaria. "Sanajan alangan taun iki, kita terus kerja bareng karo mitra lan mupangat yen bisa ngasilake," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Penerbangan mingguan LOT menyang kutha paling gedhe nomer papat ing Polandia nambah keragaman lan kekuwatan jaringan kita."

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.