Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Barbados mbatalake seri Run Barbados tahunan ing taun iki

Selaras karo upaya global kanggo ngatur Covid-19 pandemik, ing Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI) wis njupuk keputusan angel kanggo mbatalake seri Run Barbados tahunan ing taun iki.

Manajer Olahraga, BTMI, Devon Chase ujar, "Aku yakin iki pertama kaline ing sejarah Run Barbados Marathon Weekend sing ora bakal dadi tuan rumah acara. Iki durung dadi keputusan sing gampang, nanging kanggo kepentingan nglestarekake urip lan kesejahteraan umume, mesthine pancen tanggung jawab sing kudu ditindakake. "

BTMI bakal njupuk kauntungan saka wektu istirahat sing cendhak iki kanggo ngreset lan ngrancang pengalaman mlaku sing luwih apik ing taun 2021, kanthi tujuan kanggo narik partisipasi ing lokal lan pengunjung.

Edisi 2021 Run Barbados Marathon Weekend dijadwalake bakal ditindakake tanggal 10-12 Desember.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email