Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Hawaii News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Lampu Kutha Honolulu taun iki mudhun sithik kanggo nyilikake wabah COVID-19

Lampu Kutha Honolulu ing taun iki sithik kanggo nyilikake wabah COVID-19
Lampu Kutha Honolulu ing taun iki sithik kanggo nyilikake wabah COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Departemen Pelayanan Pelanggan ngumumake dina iki manawa Lampu Kota Honolulu bakal ngirangi festival taun iki kanthi upaya ngilangi akeh wong kanggo ndhukung minimalake viruscorona wabah.

Versi paling murah saka program Lampu Kutha Honolulu 2020 bakal nampilake dekorasi preinan ing ngarepe Hale Hale lan ing sadawane King Street kanggo nyenengake. Fitur utama kalebu wit tradisional 50 kaki, Shaka Santa karo Tutu Mele, lan tampilan liyane sing akeh bercahaya kanggo ngrayakake musim liburan.

Antarane kegiyatan sing wis dibatalake kanggo taun ke-36 acara kasebut yaiku: mbukak festival wengi, kalebu upacara pencahayaan wit Walikota Kirk Caldwell; konser preinan, lan pawai lampu listrik tenaga kerja umum. Kegiatan liyane sing dilereni sajrone acara kasebut kalebu tampilan wit departemen sing disenengi ing halaman lan tampilan karangan bunga umum ing Galeri Lane uga kabeh kios vendor lan kulo; pameran nirlaba; lan foto pribadi karo Santa.

"Karyawan kutha sedhih banget amarga ora bisa nuduhake kabungahan preinan karo masarakat kaya sing wis dilakoni saben taun luwih saka telung dekade, nanging fokus saiki kudu fokus ing kesehatan lan keamanan pulau," ujare Sheri Kajiwara , direktur Departemen Layanan Pelanggan kutha. "Kita ngerti manawa penting banget kanggo nambah semangat lan nuwuhake pangarep-arep, utamane karo apa sing bakal kita alami, mula kita golek cara kreatif kanggo nuduhake sawetara unsur program ing taun iki kanggo terus nyambung kulawarga pulau - mung ing cara sing beda. ”

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.