Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Guyana Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Otoritas Pariwisata Guyana ngluncurake pandhuan lelungan digital kaping pisanan

Otoritas Pariwisata Guyana ngluncurake pandhuan lelungan digital kaping pisanan
Otoritas Pariwisata Guyana ngluncurake pandhuan lelungan digital kaping pisanan
ditulis dening Harry S. Johnson

The Otoritas Pariwisata Guyana wis nggawe lan ngluncurake digital Pandhuan Plancongan Ilmiah, Akademik, Sukarelawan, lan Pendidikan (SAVE), sing pertama kanggo produk wisata Guyana.

SAVE Travel minangka salah sawijining segmen perjalanan ceruk ing Guyana, sing umume dadi pelengkap pariwisata konservasi - salah sawijining pilar pariwisata utama Destinasi Guyana. SAVE lelungan kanthi desain ngubungake para turis sing duwe tanggung jawab, yaiku siswa, peneliti utawa akademisi, karo operator tur sing mitra lan pondokan kanggo nglakokake perjalanan sing cocog karo pertumbuhan pribadi, riset ilmiah, kemajuan masarakat, lan / utawa entuk ilmu utawa kredit akademik ing Guyana. wilayah alas wana lan sabana.

Pandhuan Wisata SAVE dikembangake kanggo mbantu nggawe formal segmen sektor Ilmiah, Akademik, Sukarelawan, lan Pendidikan ing Guyana lan nambah pangembangan pengalaman lelungan SAVE menyang wilayah Guyana sing kurang dikunjungi lan kanggo nambah kunjungan ing sirkuit turis sing luwih populer nalika 'off puncak 'utawa musim udan. Iki ngidini bathi pariwisata luwih disebar kanthi geografis lan sajrone taun.

Pandhuan iki kanggo nguatake hubungan antarane peneliti, institusi mitra, host lelungan SAVE lan panyedhiya program lan ningkatake kesadaran lan permintaan pasar ing pasar sumber utama Guyana - Amerika Utara, Inggris lan Wilayah Benelux, lan pasar berbahasa Jerman.

Organisasi lan pondhokan lokal sing entuk bathi saka para plancong kalebu, nanging ora winates ing Pusat Konservasi lan Pengembangan Hutan Hawa Internasional Iwokrama, Pondok Karanambu, Pondokan Eco-Surama lan desa, lan Peternakan Waikin.

Brian O'Shea, sing nyekel Ph.D. ing Ilmu Biologi lan saiki saka Museum Ilmu Pengetahuan Alam ing North Carolina, dadi panulis pandhuan pandhuan adhedhasar pengetahuan sing akeh babagan ceruk iki lan pengalaman lelungan SAVE pribadi ing Guyana.

"Plancongan SAVE didorong dening kepinginan kanggo duwe interaksi sing cedhak karo alam, budaya lan wong sing dituju nalika nambah ilmu lan menehi kontribusi kanggo ningkatake negara tuan rumah. Aku wis suwe rumangsa manawa Guyana duweni potensi sing hebat kanggo ngembangake sesambungan mutualisme sing kuat ing ranah iki lan diajeni dadi bagean saka proyek iki, "jarene Brian O'Shea.

Mantan Direktur Otoritas Pariwisata Guyana lan saiki nuduhake perasaan sing padha amarga kalorone bakal melu mbantu nggawe pandhuan iki.

"Guyana dipanggon kanthi unik kanggo luwih sinau babagan riset, sinau, lan program layanan internasional sing ngrayakake kabeh sing ditawakake negara kasebut minangka tujuan berkelanjutan lan mbantu ngembangake pengaruh positif pariwisata ing negara," ujare Brian T. Mullis, mantan Direktur saka GTA.

Carla James, Direktur saiki, terus ngomong, "Aku bangga banget karo langkah-langkah sing digawe Guyana ing taun-taun pungkasan supaya bisa dikenal minangka tujuan sing nawakake pengalaman pariwisata adhedhasar budaya, budaya lan konservasi sing asli sing bisa mbantu negara. Pandhuan Travel SAVE bakal mbantu nguatake kesadaran babagan penawaran produk iki ing pasar ceruk sing tuwuh. ”

Pandhuan iki diwiwiti nalika lanskap lelungan lan pariwisata ganti amarga pandhemen COVID-19. Akeh wong sing seneng plancong ngunjungi tujuan sing adhedhasar alam sing kurang rame, sing fokus ing pembangunan lan konservasi alam lan satwa. Pandhuan Plancong SAVE bakal mbantu nguatake narasi iki lan bisa digunakake minangka alat utama kanggo para plancong sing ngrencanakake riset, sinau lan lelungan layanan taun 2021.

#rebuiildingtravel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.