Airlines Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Maskapai Lufthansa Group: Biaya tiket luwih saka € 2.5 milyar sing dibalekake nganti saiki

Maskapai Lufthansa Group: Biaya tiket luwih saka € 2.5 milyar sing dibalekake nganti saiki
Maskapai Lufthansa Group: Biaya tiket luwih saka € 2.5 milyar sing dibalekake nganti saiki
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing taun saiki, maskapai penerbangan ing Klompok Lufthansa saiki wis dibalekake 2.5 milyar euro kanggo total 5.6 yuta pelanggan (ing tanggal 24 Agustus 2020). Sajrone pitung dina pungkasan, 140,000 aplikasi mbalekaken wis diproses lan mbayar.

Pelanggan uga bisa nyetel rencana lelungan kanthi fleksibel. Kabeh tarif Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines lan Brussels Airlines bisa dipesen maneh kaya sing dikarepake tanpa biaya. Iki ditrapake ing saindenging jagad kanggo pesenan anyar kanthi rute cendhak, medium lan jarak jauh.

 

Klompok Lufthansa 
Jumlah mbayar maneh ing Mio. EUR 2,500
Jumlah tiket sing dibalekake ing Mio 5.6
Total panjaluk mbalekaken tundha Grup Lufthansa (kalebu panjaluk anyar) ing Mio. 1.2

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.