Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ghana Kabar Olahraga News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Opening bandara internasional Ghana: Uji PCR dibutuhake kanggo kabeh wong sing teka

Bandara Internasional Kotoka: Tes PCR dibutuhake kanggo kabeh wong sing teka
Bandara Internasional Kotoka: Tes PCR dibutuhake kanggo kabeh wong sing teka
ditulis dening Harry S. Johnson

Pejabat ing pusat perjalanan internasional utama ing Ghana, Bandara Internasional Kotoka, wis ngumumake manawa kabeh kedatangan internasional sing anyar kudu tes PCR. Tes kasebut bisa ditrapake ing 70 stan koleksi sampling sing wis digawe ing level ndhuwur Hall Arrival, kanthi asile siyap sajrone 15 menit.

Laboratorium canggih, sing lagi disiapkan ing level ndhuwur Hall Arrival kanggo ngolah conto, bakal ngirimake asil elektronik menyang stasiun kesehatan pelabuhan ing aula kedatangan utama sadurunge ana penumpang teka ing kana.

Penumpang kudu mbayar biaya tes PCR sing diramalake antara GH ¢ 200-400.

Kabeh penumpang sing tes PCR negatif banjur bakal diresiki dening Port Health kanggo nerusake counter imigrasi lan mlebu ing Ghana.

Penumpang kanthi tes PCR positif bakal diwenehake dening pejabat kesehatan pelabuhan menyang profesional kesehatan sing ditugasake ing fasilitas kasebut kanggo diangkut menyang pusat perawatan utawa isolasi.

Kanthi pengaturan iki, kabeh penumpang sing teka sing negatif bakal ora nanggung beban karantina 14 dina sing larang, kaya sing kedadeyan karo penerbangan repatriasi sajrone sawetara wulan kepungkur.

Kawicaksanan anyar diumumake minangka bagean saka persiyapan nalika dibukak Bandara Internasional Kotoka kanggo nerusake operasi maskapai internasional.

Presiden Ghana, Nana Addo Dankwa Akufo-Addo, naleni pembukaan maneh Terminal 3 Bandara Internasional Kotoka (KIA), bisa uga tanggal 1 September, kanthi kemampuan negara kasebut kanggo nyoba saben penumpang nalika teka.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.