24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Belize nyemak rencana pambukaan pariwisata maneh

Belize nyemak rencana pambukaan pariwisata maneh
Perdana Menteri Belize, Rt. Hon. Dekan O. Barrow
ditulis dening Harry S. Johnson

Perdana Menteri Belize, Rt. Hon. Dean O. Barrow, ngumumake pengumuman resmi manawa bandara internasional Belize (BZE) yaiku Bandara Internasional Philip Goldson bakal dibukak tanggal 1 Oktober 2020, minangka bagean saka strategi mbukak maneh limang negara kanggo pariwisata. Belize sadurunge ngumumake bakal dibukak maneh Agustus 2020, nanging kanthi ati-ati kanggo para pengunjung lan warga, nundha dibukak maneh nganti luwih suwe. Mbukak bandara internasional bakal miwiti tahap pambukaan maneh katelu Belize, saengga bisa mbukak maneh lelungan plancongan internasional kanthi mung hotel sing disetujoni.

Protokol kesehatan lan keamanan sing disempurnakake kanggo hotel, restoran lan operator tur dadi dhasar kanggo Program Pengakuan "Pariwisata Emas Standar" paling anyar ing tujuan kasebut. Program 9-poin iki ngupayakake ningkatake standar kesehatan lan keamanan industri pariwisata kanthi adaptasi tindak tanduk lan prosedur anyar kanggo mesthekake karyawan lan turis yakin karo kabersihan lan keamanan produk pariwisata Belize.

Detil tambahan babagan protokol perjalanan lan pancegahan kesehatan lan safety bakal diluncurake ing dina mbesuk kanggo nyiyapake para plancong ing Belize.

Amarga kahanan tetep tetep adi, protokol kasebut bisa diganti.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.