24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Warta Pamrentah News podcast Warta Breaking Afrika Selatan Singapur Maneka Warta

Kepiye Menteri Pariwisata kanggo Afrika Selatan ndeleng Wanita sing Bernilai?

Wanita sing regane kanggo Afrika: Kepiye Menteri Pariwisata kanggo Afrika Selatan?
7800689 1598948633959 47e1dea375d03
ditulis dening editor

Mmamoloko Kubayi-Ngubane, Menteri Pariwisata Afrika Selatan ujar babagan Wanita Nilai ing Afrika babagan industri pariwisata lan pariwisata.

Iki minangka podcast sing dianakake Abigail Olagbaye lan Dimakatso Malwela saka Dewan Pariwisata Afrika, Inisiatif Wanita Nilai ing Nigeria lan Afrika Selatan

-

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.