24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Fashion Warta Pamrentah Warta Breaking Guyana News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Otoritas Pariwisata Guyana ngluncurake Pandhuan Wisata sing SAVE

Otoritas Pariwisata Guyana ngluncurake Pandhuan Wisata sing SAVE
Otoritas Pariwisata Guyana ngluncurake Pandhuan Wisata sing SAVE
ditulis dening Harry S. Johnson

The Otoritas Pariwisata Guyana wis nggawe lan ngluncurake Digital Travel SAVE Travel, sing pertama kanggo produk pariwisata Guyana sing dituju ing sektor perjalanan ilmiah, akademik, sukarelawan, lan pendhidhikan.

Perjalanan Ilmiah, Akademik, Sukarelawan, lan Pendidikan (SAVE) minangka salah sawijining segmen pariwisata khusus Guyana sing tuwuh kanthi tradisional, kalebu pariwisata konservasi - salah sawijining pilar pariwara ing Guyana. Lelungan SAVE ngubungake wisatawan sing tanggung jawab, yaiku siswa, peneliti utawa akademisi, karo operator tur lan mitra sing dadi mitra kanggo nindakake perjalanan sing cocog karo pertumbuhan pribadi, riset ilmiah, nyumbang kanggo pangembangan positif ing masarakat, lan / utawa entuk ilmu utawa kredit akademik ing Hutan udan Guyana lan wilayah sabana.

Pandhuan Wisata SAVE dikembangake kanggo mbantu nggawe formal segmen sektor Ilmiah, Akademik, Sukarelawan, lan Pendidikan ing Guyana lan ningkatake pangembangan pengalaman lelungan SAVE menyang wilayah Guyana sing kurang dikunjungi lan kanggo nambah kunjungan ing wilayah pariwisata sing luwih populer nalika 'off. puncak 'utawa musim udan. Iki ngidini bathi pariwisata luwih disebar kanthi geografis lan sajrone taun.

Pandhuan iki kanggo nguatake hubungan antarane peneliti, institusi mitra, host lelungan SAVE lan panyedhiya program lan ningkatake kesadaran lan permintaan pasar ing pasar sumber utama Guyana - kalebu Inggris, Benelux, pasar berbahasa Jerman lan Amerika Utara.

Organisasi lan pondhokan lokal sing entuk bathi saka para plancong kalebu, nanging ora winates ing Pusat Konservasi lan Pembangunan Hutan Hawa Internasional Iwokrama, Pondok Karanambu, Pondok Eco-Surama lan desa, lan Peternakan Waikin.

Brian O'Shea, sing nyekel Ph.D. ing Ilmu Biologi lan saiki saka Museum Ilmu Pengetahuan Alam ing North Carolina, dadi panulis pandhuan adhedhasar pengetahuan sing wiyar babagan ceruk iki lan pengalaman lelungan SAVE pribadi ing Guyana.

"SAVE lelungan didhukung dening kepinginan kanggo duwe interaksi sing cedhak karo alam, budaya lan wong sing dituju nalika nambah ilmu lan menehi kontribusi kanggo ningkatake negara tuan rumah. Aku wis suwe rumangsa manawa Guyana duweni potensi banget kanggo ngembangake sesambungan bebarengan sing kuat ing ranah iki lan diajeni dadi bagean saka proyek iki, "jarene Brian O'Shea.

Mantan direktur Otoritas Pariwisata Guyana lan saiki duwe sentimen sing padha: "Guyana dipanggonke kanthi unik kanggo luwih lanjut babagan riset, sinau, lan program layanan internasional sing ngrayakake kabeh sing ditawakake negara kasebut minangka tujuan berkelanjutan lan mbantu nambah dampak positif pariwisata ing negara, "jarene Brian T. Mullis, mantan Direktur GTA.

Carla James, Direktur saiki, terus ngomong, "Aku bangga banget karo langkah-langkah sing digawe Guyana ing taun-taun pungkasan supaya bisa dikenal minangka tujuan sing nawakake pengalaman pariwisata adhedhasar budaya, budaya lan konservasi sing asli sing bisa mbantu negara. Pandhuan Travel SAVE bakal mbantu nguatake kesadaran babagan penawaran produk iki ing pasar ceruk sing tuwuh. ”

Pandhuan iki diwiwiti nalika lanskap lelungan lan pariwisata ganti amarga pandhemen COVID-19. Akeh wong sing seneng plancong ngunjungi tujuan sing adhedhasar alam sing kurang rame, sing fokus ing pembangunan lan konservasi alam lan satwa. Pandhuan Plancong SAVE bakal mbantu nguatake narasi iki lan bisa digunakake minangka alat utama kanggo para plancong sing ngrencanakake riset, sinau lan lelungan layanan taun 2021.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.