Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat News Swiss Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

ICCA dadi mitra Forum Asosiasi Internasional Geneva

ICCA dadi mitra Forum Asosiasi Internasional Geneva
ICCA dadi mitra Forum Asosiasi Internasional Geneva
ditulis dening Harry S. Johnson

The Forum Asosiasi Internasional Geneva (GIAF) diluncurake dening ASSOCIATIONWORLD Foundation kanthi kolaborasi karo Geneva Convention Bureau lan Congrex Switzerland awal taun iki, saiki diwiwiti tanggal 17-18 September 2020 ing InterContinental Geneva minangka acara live lan hibrida.

Acara rong dina sing dianti-anti kasebut bakal nglumpukake perwakilan asosiasi internasional lan Eropa, organisasi nirlaba, federasi, masyarakat profesional lan LSM saka, lan ing sekitar Jenewa. Tujuan utamane yaiku nggawe platform internasional terkemuka kanggo nuduhake ilmu ing salah sawijining tujuan utama kanggo asosiasi.

"ICCA minangka komunitas global lan pusat ilmu kanggo asosiasi industri rapat wis dadi mitra karo GIAF kanthi tujuan nawakake platform ilmu liyane kanggo anggota ICCA lan komunitas asosiasi. Nuduhake ilmu, kolaborasi lan kreatif dadi luwih relevan tinimbang saiki. Aku yakin GIAF bakal nampilake lan nduduhake kepiye komunitas asosiasi bisa nyengkuyung masa depan sing anyar lan sustainable. " Senthil Gopinath, CEO ICCA.

"Kemitraan kolaboratif luwih penting tinimbang sadurunge. Kanthi ngluncurake GIAF, kita bakal nemokake kolaborasi lan kemitraan sing bisa dingerteni lan ndhukung misi GIAF. Kanthi ICCA dadi pimpinan industri rapat internasional kanggo asosiasi, wajar banget yen kolaborasi lan kita seneng yen ICCA ngewangi ngeterake sesi sing ana gandhengane karo inovasi acara lan pilar keberlanjutan ing GIAF. Saliyane fokus ing pendhidhikan menyang asosiasi, ICCA lan GIAF nggabungake sawetara kesamaan. Kita seneng banget yen ICCA minangka bagean saka peluncuran edisi pertama GIAF lan kita ngarep-arep bisa nggedhekake kemitraan ing mbesuk ”, ujare Kai Troll, Presiden ASSOCIATIONWORLD lan juru bicara GIAF.

Kemitraan kasebut uga kalebu promosi bebarengan lan komunikasi sing ana gandhengane karo GIAF lan inisiatif ICCA mbesuk.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.