24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika News wong podcast Warta Breaking Afrika Selatan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube kuwatir karo wanita

Pengarepan Papan Pariwisata Afrika Diluncurake
Ketua ATB Pak Cuthbert Ncube ing Pangarep-arep Proyek Papan Pariwisata Afrika
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika Cjuru rambut Cuthbert Ncube nampilake peran wanita ing Afrika, lan khusus ing Industri Pariwisata lan Pariwisata Afrika.

Iki direkam sajrone Webinar Rantai Nilai Sektor Pariwisata dening ATB dina Senen, 31 Agustus.

Cuthbert Ncube minangka ketua Dewan Pariwisata Afrika saiki. Dheweke dadi Wakil Presiden Regional Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO) lan Direktur Eksekutif Manajemen Fleet Kwela, Afrika Selatan lan Golden Feathers Lodge ing Cape Town. Dheweke duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing bidang kepemimpinan bisnis lan pangembangan bisnis, kalebu kalungguhane minangka wakil presiden regional UNWTO.

Ing taun 2013 Kwela Fleet Management ditampa dadi Anggota Afiliasi kanggo Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa sing dadi organ PBB. Ing taun sing padha taun 2013 sajrone Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa ing Zambia, Pak Ncube kapilih dadi Wakil - Presiden Organisasi Pariwisata Dunia PBB Anggota Afiliasi - Afrika lan uga dadi anggota Dewan. Dheweke kapilih maneh ing wulan September 2015 ing Sidang Pleno saka Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia Bangsa-Bangsa ing Madeline Columbia, 2017 ndeleng dheweke dipilih maneh ing London nalika Sidang Plenary nalika lagi jabatan kaping 3.

Bidang keahliane Cuthbert kalebu manajemen strategis, pangembangan bisnis, Hubungan Internasional, Tata Kelola Kerja Sama lan layanan pelanggan. Dheweke uga duwe kepentingan bisnis liyane ing industri pariwisata kalebu jurnalisme lan manajemen merek.

Sadurunge melu profesi saiki, Cuthbert tetep afiliasi karo kabeh pemain utama Industri Pariwisata Afrika kalebu Pariwisata Cape Town, Kamar Dagang lan Industri Durban, Mitra Pariwisata Afrika, lan RETOSA. Dheweke uga kerja sama karo para ahli pariwisata Afrika liyane kanggo nyipta kesempatan pangembangan ekonomi kanggo warga Afrika, utamane, ing pariwisata, lelungan, lan keramahan. Saiki dheweke dadi anggota dewan.

 

Manajemen Kwela Fleet didegake ing Pretoria ing taun 1996 sing nyedhiyakake layanan ing kabeh propinsi lan kutha-kutha utama ing Afrika Selatan kalebu Cape Timur, Cape Barat, KwaZulu-Natal, lan Gauteng, lan nduweni perdagangan Lisbon minangka Kwela Europa. Nduwe tim manajemen sing berpengalaman lan setya. Antarane klien perusahaan yaiku departemen pamrentah, kedutaan, perusahaan manajemen perjalanan lan pribadi.

 

-

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.