24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Islandia Investments News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Mbukak rute tur New Diamond Circle ing Islandia Lor

Mbukak rute tur New Diamond Circle ing Islandia Lor
Mbukak rute tur New Diamond Circle ing Islandia Lor
ditulis dening Harry S. Johnson

Pariwisata Islandia ngumumake yen dina Minggu, Diamond Circle, rute tur anyar ing Islandia Lor bakal mbukak kanthi resmi. Rute Diamond Circle nyambungake sawetara situs sing paling apik ing Islandia, kayata air terjun Goðafoss, tlaga Mývatn, air terjun Dettifoss, canyon ásbyrgi, lan kutha Húsavík.

Opening dibukak tanggal 6th September 2020, rute tur anyar Diamond Circle, kanthi dalan sing mentas dibangun, bakal ngidini para penjelajah ngunjungi limang obyek wisata utama lan pemandangan sing apik ing siji lingkaran.

Sirkuit 250km sing apik banget ing sisih lor Islandia, Diamond Circle kalebu sawetara Goðafoss sing apik banget, mujur nengen biru lan ijo kaya tlaga ing Lake Mývatn, energi Dettifoss sing dadi banyu terjun sing paling kuat ing Eropa, keajaiban awujud essbyrgi ing canyon lan Húsavík ibukutha paus sing rame ing Islandia.

Nggoleki Diamond Circle ngidini para pengunjung ninggali rute sing wis ditempuh kanthi apik lan metu saka jalur sing digoleki kanggo nemokake keajaiban Islandia sing luwih adoh sing mandheg ing dalan. Pelancong bisa milih suwene sampeyan kanggo njelajah Diamond Circle saka plancongan sedina utawa istirahat akhir minggu sing luwih dawa kanggo nyampurnakake seni lelungan kanthi santai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.