24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kuliner Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Aparium Hotel Group milih Direktur Kuliner lan Kepala Koki anyar

Grup Hotel Aparium
ditulis dening Harry S. Johnson

Grup Hotel Aparium bubar ngumumake janjian Evan Sheridan dadi Direktur Kuliner Perusahaan merek. Sheridan bakal ngawasi pangembangan menu lan program ing saindenging portofolio Aparium, saiki ana wolung hotel kanthi mbukak pitu maneh ing taun 2022. Douglas Rodriguez, dikenal kanthi jeneng "The Godfather of Nuevo Latino Masakan" bakal memimpin program kuliner ing Hotel Haya minangka Chef Eksekutif, sing bakal dibukak ing wulan September ing lingkungan eklektik Ybor City ing Tampa, Fla. Amber Lancaster bakal dadi kepala MC Hotel sing bubar dibukak ing Montclair, NJ minangka Chef Eksekutif.

Penawaran pra-pandemi, panganan lan minuman ing hotel Aparium nyumbang luwih saka 40% saka pendapatan topline sing nggawe kuliner dadi prioritas utama kanggo merek. Nalika Aparium terus berkembang lan berkembang, para pemimpin kuliner kasebut bakal duwe evolusi lan pertumbuhan merek.

"Kanthi nggawa koki paling apik ing negara kasebut ing kulawarga Grup Aparium, kita bisa nggawe tujuan kuliner ora mung kanggo tamu hotel nanging uga kanggo komunitas sing kalebu bagean," ujare Kevin Robinson, Co-Founder of Aparium Hotel Klompok "Kita ndeleng properti minangka restoran sing duwe kamar hotel ing ndhuwur, lan liwat bakat tim bisa nggawe kasunyatan."

Evan Sheridan

Minangka Direktur Kuliner Perusahaan, Evan Sheridan bakal kerja bareng karo koki, Manajer Umum lan tim Pengembangan Panganan & Minuman kanggo mbiyantu pangembangan menu, manajemen staf lan program F & B ing wolung hotel Aparium, njaga standar merek ing kabeh papan properti. Dheweke uga bakal dadi anggota tim utama kanggo strategi, pengembangan, lan manajemen operasi panganan lan minuman, kanthi spesialisasi Seni Kuliner. Sheridan nggawa luwih saka 18 taun pengalaman ing industri panganan lan minuman. Sadurunge gabung karo Aparium, Sheridan dadi pimpinan tim kuliner integral ing sawetara hotel lan restoran paling bergengsi ing negara kasebut kayata Hotel St. Jane, Sixteen Restaurant ing Chicago lan The Inn ing Little Washington. Sheridan minangka panampa lintang loro-Michelin lan wis pengalaman limang taun dadi tim utama ing fasilitas 5-bintang berlian. Ing taun 5, Sheridan dipilih dadi penghargaan Jean Banchet Rising Pastry Chef of the Year.

Douglas Rodriguez

Douglas Rodriguez gabung karo Aparium Hotel Group minangka Chef Eksekutif kanggo Hotel Haya, hotel butik ing lingkungan sing misuwur ing Ybor City ing Tampa, Fla., Dijadwalake bakal mbukak wulan September. Rodriguez bakal ngawasi Flor Fina, restoran Mediterania pesisir lan cafe sing diilhami Kuba, Café Quiquiriqui, saliyane program makan lan acara ing hotel kasebut. Dikenal minangka "The Godfather of Nuevo Masakan," Rodriguez nggawa pengalaman luwih saka 30 taun ing industri panganan lan minuman kanthi fokus ing masakan Latino. Kreativitas kulinere wis ngowahi citra panganan Latino ing perusahaan sing menang ing New York City, London, Philadelphia, Coral Gables, lan liya-liyane. Bakaté entuk penghargaan dadi Juara Rising Star Chef of the Year James Beard sing prestisius ing taun 1996 uga nominasi tambahan kanggo Chef Terbaik ing Florida Selatan ing taun 2008 lan 2009. Kerajinan lan kepribadian kuliner Rodriguez uga wis mlebu omah-omah mayuta-yuta saka Amerika liwat partisipasi ing musim kapisan Top Chef Masters ing Bravo lan akeh penampilan ing program nasional kalebu The Late Show karo David Letterman, Good Morning America, The Today Show, lan CBS Weekend This Morning. Pendhudhuk Miami lan putra imigran Kuba, Rodriguez sinau ing program kuliner bergengsi ing Universitas Johnson lan Wales ing Providence, Pulo Rhode.

Amber Lancaster

Amber Lancaster gabung karo Aparium Hotel Group minangka Executive Chef kanggo The MC Hotel, properti butik sing ana ing jantung Montclair, New Jersey. Lancaster bakal ngawasi menu kanggo ALTO lan Allegory uga ruang acara ing The MC Hotel. Lancaster nggawa pengalaman luwih saka 10 taun ing industri panganan lan omben-omben sing makarya ing perusahaan terkenal ing Paris lan Chicago. Dijenengi Zagat minangka "9 Koki sing Dikenal ing Chicago," Lancaster duwe posisi ing pirang-pirang restoran bintang Michelin kalebu Restaurant Guy Savoy ing Paris lan Alinea ing Chicago, uga Hôtel de Crillon sing bersejarah ing Paris. Pendhudhuk Tucson, Arizona, Lancaster nggawe piring cilik Amerika Kontemporer sing terinspirasi saka lelungane. Lancaster nekani Le Cordon Bleu Paris sing prestisius, nututi jejak ikon kuliner Julia Child sing entuk Le Grande Diplôme.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.