Liga Premier India sing sukses bisa mbantu nuwuhake rasa percaya diri marang pariwisata UEA

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Liga Premier India sing sukses bisa mbantu nuwuhake rasa percaya diri marang pariwisata UEA

Acara olah raga utama kudu dibatalake utawa dijadwal maneh amarga Covid-19 - salah sawijine yaiku Liga Premier India (IPL) sing dijadwal maneh wulan September. Nanging, ora mung ngganti tanggal nanging uga ngganti lokasi, kanthi papan kasebut pindhah saka India menyang Uni Emirat Arab (UEA). Pangowahan kasebut nggawe kapercayan ing negara kasebut lan ngirim pesen sing jelas yen UEA pancen aman dibandhingake tujuan liyane, ujare GlobalData, perusahaan data lan analitik utama.

Acara kasebut bakal ngasilake kapercayan ing negara kasebut sadurunge musim pariwisata musim salju sing paling dhuwur, wiwit wulan November nganti April. Iki uga bakal ngirim pesen menyang panitia acara ing saindenging jagad yen UEA aman lan pilihan sing apik kanggo macem-macem acara, wiwit acara olahraga nganti rapat, insentif, konferensi lan pameran (MICE).

Kajaba iku, bakal ana pengaruh moneter langsung kanggo UAE. Tim IPL lelungan karo kontingen gedhe sing kalebu pemain, staf pendukung, pamilik lan administrator. Kajaba iku, penyelenggara lan penyiar teka karo tim lan peralatane. Kabeh mau bakal dadi pesenan ing hotel, hotel, kendaraan lan sumber daya, sing bakal ningkatake sektor lokal, kalebu lelungan, keramahan, lan logistik.

Ing tahap iki, durung jelas apa penonton bakal diidini sajrone pertandingan kasebut, nanging, yen panguwasa ngidini sawetara penonton, bisa menehi dorongan tambahan kanggo industri pariwisata. Kontribusi langsung IPL kira-kira ana ing kisaran $ 20.5m- $ 25m.

Kanthi kesepakatan sponsor $ 29.69m anyar karo Dream11 wiwit ditrapake taun iki sawise dipungkasi dadi sponsor judhul Vivo, penting banget kanggo masa depan turnamen sing diwiwiti maneh kanthi sawetara cara. Kanthi pamirsa TV gedhe ing India sing siyap kanggo nonton turnamen kasebut, akeh penyiar bakal gumantung karo IPL kanggo ngasilake penghasilan pariwara sing signifikan.

Nalika ngatur IPL nyedhiyakake kesempatan langsung lan ora langsung signifikan kanggo UEA, akeh gumantung karo sukses IPL. Acara kasebut diarepake diwiwiti ing paruh kapindho wulan September lan ana laporan manawa sawetara pemain lan staf pendukung wis kabukten positif kanggo COVID-19. Kanggo panitia lan tim, ngatur pertandingan kasebut minangka tugas sing angel, sing nerangake sebab kenapa perlengkapan kasebut durung diumumake. Sanajan jadwal jadwal diumumake, jadwal kasebut bakal tetep dinamis lan fleksibel.

Rampung sukses mbutuhake usaha lan kerja sama sing penting saka kabeh pihak, kalebu panguwasa lokal lan mitra perhotelan lan logistik. Gangguan ing jadwal amarga ana risiko sing ana gandhengane karo COVID bisa dadi prospek acara lan pariwisata ing UAE.

Yen kabeh apik, yen bal IPL pungkasan bola-bali, tanpa preduli tim sing menang, UAE bisa dadi pemenang sejati.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email