Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong podcast tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Organisasi Kesehatan Dunia sing dituduhake karo Menteri Pariwisata Afrika

Laporan Organisasi Kesehatan Dunia kanggo Menteri Pariwisata Afrika
7800689 1599168777562 83d9efffe4c4a
ditulis dening editor

Dr.Nedret Emiroglou minangka Direktur Penyakit Menular Organisasi Kesehatan Dunia ing Jenewa. Dina Rebo, dheweke pidato ing tabel Menteri Pariwisata Putaran virtual kaping pindho sing diatur dening Dewan Pariwisata Afrika (ATB) kanthi pimpinan ATB Project Hope lan Dr. Taleb Rifai, sing dadi inisiatif iki. Rifai minangka mantan sekretaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO).

Nalika balapan nemokake vaksin COVID-19 sing aman lan efektif isih dilanjutake, sewulan kepungkur, negara-negara Afrika wis mlebu inisiatif anyar, sing tujuane ngamanake paling ora 220 yuta dosis vaksin kanggo benua kasebut, sawise dilisensi lan disetujoni .

Kabeh 54 negara ing bawana kasebut wis seneng karo COVAX, inisiatif global sing dipimpin karo Koalisi kanggo Inovasi Persiapan Epidemik (CEPI), Gavi, Aliansi Vaksin (Gavi), lan Organisasi Kesehatan Dunia (WHO).

Pariwisata minangka impor penting kanggo bawana. COVID-19 minangka salah sawijining tantangan utama kanggo pariwisata, sanajan sawetara negara ing Afrika mung ngrekam infeksi virus sing sithik banget.

Dr. Emiroglou menehi ringkesan babagan apa sing ditindakake lan kepiye kahanan bisa dievaluasi kanggo benua Afrika.

Rungokake nganyari dheweke:

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.