Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Warta Breaking Nigeria wong podcast Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Tanzania Breaking News Maneka Warta

Meja Babak Kapindho Menteri Pariwisata Afrika kaping pindho dibukak

Meja Bulat Menteri Menteri Pariwisata Afrika kaping pindho dibukak
7800689 1599169668744 bf0497c66c53a
ditulis dening editor

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika (ATB), wingi mbukak tabel babak menteri virtual kaping 2 sing diatur dening panitia organisasi Hope Hope.

Meja bundar dipimpin dening Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO lan pelindung organisasi kasebut.
Speakers:

  • Dr. Nedret Emiroglou, Direktur Penyakit Infeksi, Organisasi Kesehatan Dunia
  • Dr. Edem Adzogenu, Pendiri lan CEO Afro Champions
  • Omar Arakat, Penjualan Pesawat Komersial VP, Boeing Corporation
  • Nigel Davis, Duta Besar WTTC

Nekani Mentri:

  • HE Alhaji Lai Mohammed, Menteri Informasi lan Budaya, Nigeria
  • Pak Ismaila Dione, Direktur Peraturan Pariwisata, menteri Pariwisata Senegal
  • Pak Malan Wakil Direktur, Menteri Pariwisata Afrika Selatan
  • HE Hamisi Andrea Kigwangala, Mentri Sumber Daya Alam Wisata Tanzania

Pak Ncube, ketua ATB nampi para delegasi saka saindenging bawana, nyoba nyawiji Afrika dadi tujuan pariwisata. Dheweke negesake penting banget yen Afrika bisa kerja sama lan ngadhepi tantangan COVID-19 kanthi swara siji.

Afrika uwal saka COVID-19 ing pirang-pirang panggonan, nanging isih ngerteni persepsi global minangka papan sing aman. Pariwisata Domestik lan Daerah minangka salah sawijining alternatif ATB sing wis fokus ing fase pertama Project Hope.

Menteri nomer loro

Klik ing ngisor iki kanggo ngrungokake Pak Ncube:

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.