24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Kuliner Warta Mewah News Mbangun maneh Swiss Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Toko lan Museum Coklat Lindt paling gedhe ing donya dibukak ing Zurich tanggal 13 September

Pena Toko coklat lan Museum Lindt paling gedhe ing donya ing Zurich 13 September
Pena Toko coklat lan Museum Lindt paling gedhe ing donya ing Zurich 13 September
ditulis dening Harry S. Johnson

The Lindt Omah saka Coklat, museum 65,000 kaki persegi lengkap karo pameran interaktif, toko coklat Lindt paling gedhe ing donya, 'Chocolateria' lan banyu mancur coklat paling gedhe ing donya, bakal mbukak lawang ing Zurich tanggal 13 September.

Dirancang dening firma arsitektur adhedhasar Basel Christ & Gantenbein, bangunan museum kontemporer sing entheng ing Zurich's Kilchberg ing pinggiran Kilchberg bakal nglengkapi bangunan pabrik Lindt lan Sprüngli sing bersejarah, wiwit taun 1899.

Pameran coklat multimedia bakal nyakup asal-usul kacang coklat, sejarah proses produksi lan warisan budaya panganan.

Ing 'Chocolateria', para peserta bisa nggawe mahakarya dhewe minangka Lindt Master Chocolatiers ing latihan.

Pièce de résistance yaiku banyu mancur coklat, dhuwure luwih saka 30 kaki ing lawang mlebu sing penting, sumber banyu coklat paling gedhe ing saindenging jagad.

#bajangbali

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.