Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong podcast Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pembayaran maneh kanggo Transparansi Afrika Kidul Ngidini Mbukak maneh Pariwisata kanthi Mbaka

Payback kanggo Transparansi Afrika Kidul ngidini Mbukak maneh Pariwisata kanthi Mboko Sithik
7800689 1599174144695 970ec2f7acfab
ditulis dening editor

Wakil Direktur Jenderal Menteri Pariwisata ing Afrika Selatan, Ibu Aneme Malan, makili Menteri Afrika Selatan wingi ing meja menteri kaping loro sing diatur dening Dewan Pariwisata Afrika (ATB). Dheweke menehi ringkesan kahanan saiki babagan COVID-19 lan apa sing kedadeyan industri pariwisata lan pariwisata ing Afrika Selatan.

Dr. Walter Mzembi, kepala Komite Keamanan lan Keamanan ATB, nganalisa umpan balik sing diwenehake dening Ibu Malan nalika ujar: "Aku mikir wajar ngapusi Afrika Selatan kanggo konsensus lan pendekatan sing ati-ati sajrone periode kasebut. Aku bisa ujar kanthi aman yen Afrika Selatan dipimpin babagan kepatuhan template WHO; mesthine, dheweke wis dadi kepatuhan.

"Pendekatan sing disesuaikan karo risiko kasebut nuduhake manawa ngetutake kabeh tahap ing pambukaan maneh, Afrika Selatan pindhah saka tahap 5 menyang tahap 2. Ora heran yen dheweke ngerti yen ana ing 100 tujuan COVID-19 sing paling aman ing donya.

"Iki mbayar maneh amarga transparansi sing ditemokake. Afrika Selatan wis recalibrasi maneh, lan diwiwiti maneh kanthi lelungan intra propinsi lan saiki wis mbukak lelungan antar propinsi, lan bakal mboko sithik pindhah menyang regional sanajan ana tantangan emigrasi ing watese.

"Tantangan iki jelas nggawe pariwisata asli saka imigrasi regional. Ing Afrika Selatan dhewe, ana cukup akeh massa kritis lan kelas tengah sing padhang kanthi gaya urip jagad pisanan sing siyap kanggo ndhukung pemulihan implementasi pariwisata domestik.

listen:

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message

Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.