Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Pitakonan News Warta Breaking Nigeria wong podcast Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata lan COVID ing Nigeria: HE Alhaji Lai Mohammed ngomong karo Menteri Pariwisata Afrika

Menteri Informasi lan Budaya Nigeria HE. Alhaji Lai Mohammed menehi saran babagan Pariwisata Afrika lan COVID-19
7800689 1599172912196 b06b1949b73ad
ditulis dening editor

Nigeria minangka tenaga ekonomi ing Afrika lan salah sawijining negara paling gedhe ing bawana kasebut. Pariwisata mung bagean cilik saka ekonomi umume, nanging musik lan mode kabeh ana gandhengane karo pariwisata lan kabeh duwe peran utama ing Nigeria.

Menteri HE Alhaj Lai Mohammed mandhegani portofolio Informasi lan Budaya ing Nigeria. Wingi, dheweke melu meja babak menteri virtual kaping pindho sing diatur dening Dewan Pariwisata Afrika (ATB) kanggo Project Hope lan dipimpin dening Dr. Taleb Rifai. Dr. Rifai minangka Ketua Proyek Pangarep-arep kanggo ATB lan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO.

Apa sing ditindakake Nigeria kanggo nglawan COVID-19? Kepiye Nigeria ngurus industri lelungan lan pariwisata? Pak Mohammed ngatasi pitakon kasebut.

HE Alhaj Lai Mohammed lair saka kulawarga Alhaji Mohammed Adekeye ing taun 1952. Dheweke asli Oro ing Negara Kwara. Dheweke entuk gelar Sarjana ing basa Prancis saka Universitas Obafemi Awolowo ing taun 1975. Dheweke terus entuk gelar Sarjana Hukum ing Universitas Lagos, lan banjur Sekolah Hukum Nigeria ing taun 1986.

Rungokake tanggapan lan alamate:

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.