24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News podcast Mbangun maneh Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Boeing nuduhake visi karo Menteri Pariwisata Afrika: Kunjungi Negara Sampeyan, Kunjungi Afrika

Boeing ngumumake pangowahan organisasi lan kepemimpinan sing drastis
Boeing ngumumake pangowahan organisasi lan kepemimpinan utama
ditulis dening editor

Dewan Pariwisata Afrika ngrampungake meja bunder virtual menteri kaping pindho ing Project Hope wingi.
Pak Omar Arakat, Wakil Presiden penjualan pesawat Komersial kanggo Boeing Corporation, pidato marang klompok kasebut. Penerbangan minangka diskusi penting ing Afrika, lan tantangan uga kanggo jaman non Coronavirus.

Duwe Boeing ing panel kasebut strategis banget. [Ana] sawetara wahyu menarik babagan kenaikan lesu menyang Protokol Continental kaya Keputusan Yamoussukro 1999 ing Langit Terbuka diratifikasi ing taun 2000 lan naleni ing taun 2002 sawise dukungan Kepala Negara Bagian. "

Iki minangka umpan balik saka Dr. Walter Mzembi, kepala Komite Keamanan lan Keamanan Dewan Pariwisata Afrika (ATB).

Mzembi nambahake evaluasi: "Perjanjian iki isih ana 16 wong sing mlebu tangan nganti saiki. Ora ana rasa mendesak kanggo mbalikke pangsa Afrika 1% saka pasar layanan udara global sing ngguyu sanajan duwe 12% pedunung ing saindenging jagad.

"Pasar Transportasi Udara Tunggal, bocah agenda AU 2063 kanggo nyepetake implementasi Keputusan Yamoussukro, nganti saiki duwe 34 wong sing mlebu tangan lan ora ana daya tarik.

"Mbok COVID -19 bisa uga dadi cambuk kanggo nyepetake inisiatif loro-lorone amarga negara-negara saiki padha ndeleng kanthi cetha minangka sumber pasar lan tujuan ing 'Kunjungi Negara Sampeyan, Kunjungi Kampanye Afrika!'

"Pitakon kritis yaiku apa strategi lan insentif Boeing babagan iki?"
Rungokake presentasi dening Boeing:

Kirim pesen swara: https://anchor.fm/etn/message
Dhukungan podcast iki: https://anchor.fm/etn/support

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.