Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Education Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Investments LGBTQ rapat News Pengumuman Pers Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Perangko Plancongan Aman, Segel Pariwisata sing luwih Aman utawa kalorone?

safertourismseal
safertourismseal
ditulis dening Juergen T Steinmetz

"Perangko Plancongan Aman dening WTTC lan Segel Pariwisata sing Lebih Aman dening Rebuilding Travel minangka komplementer lan ora ana ing persaingan," ujare Alain St. Ange, calon presiden Seychelles, mantan menteri Pariwisata, lan presiden Dewan Pariwisata Afrika.

Keselamatan lelungan gumantung saka kalorone, panyedhiya lan panrima, lan butuh kepemimpinan. Ngelingi kasunyatan kasebut, Rebuilding Travel wis nggawe

  1. Segel Pariwisata sing Lebih Aman
  2. Penghargaan Pariwisata sing luwih Aman
  3. Pass Pariwisata sing luwih Aman

Dewan Pariwisata AfrikaKepala Komite Keamanan lan Keamanan, Dr. Walter Mzembi, menehi komentar sawise tabel babak Menteri Kemarin, Afrika duwe 55 negara, 55 tujuan, 55 merek lan iki isih dadi tantangan. Yen sawetara merek ora nindakake, dheweke bakal duwe tanggung jawab agunan kanggo liyane lan narik gaweyane wong liya.

Mzembi nglanjutake: "Tujuan saiki kudu ngotentikasi perjalanan pemulihan kanthi dukungan saka para pemangku kepentingan sing misuwur, kalebu mbangun maneh.lancaran Seal Pariwisata sing luwih aman lan WTTC lan Perangko Plancongan Aman. Iki bakal nambah kapercayan pasar ing pasar sumber.

Kenya wis dadi conto kanthi nggunakake segel lan cap. Kasunyatane yaiku - pasar sumber beda-beda lan ora ana dukungan siji wae sing bisa nuwuhake rasa kuwatir pasar lan pitakon babagan Afrika, mula saya akeh integritas yen integritas produk minangka faktor dhasar, amarga lagi ngatasi kahanan ing kene.

Kabeh iki ora mung bener kanggo Afrika. Nigel David., Direktur Regional lan WTTC Duta Besar, ujar marang meja menteri sing diatur dening Dewan Pariwisata Afrika (ATB) wingi, yen cap kasebut dianugerahi luwih saka 90 tujuan. Mbangun maneh. Ngrancang sing ngetokake sekuritas pariwara Seal duwe anggota ing 117 negara. Kasunyatane, kaloro sistem kasebut saling nglengkapi lan kudu padha apik kanggo tujuan lan pemangku kepentingan.

Mbangun maneh. Lelungan keplok, nanging uga takon protokol protokol aman anyar WTTC

Perangko Plancongan Aman WTTC

 

WTTC nyathet babagan Stempel Perjalanan Aman: "WTTC bebarengan karo Anggota, pamrentah, ahli kesehatan, lan asosiasi industri liyane kerja sama kanggo nggayuh protokol pemulihan sing efektif kanthi nggawe rencana aksi sing migunani kanggo ngoptimalake upaya pemulihan ing sektor.

"Bagéyan saka protokol kalebu nyakup sektor publik & swasta kanthi wawasan & kit alat kanggo interaksi & implementasine kanggo mesthekake yen masarakat wis aman lan aman, nanging WTTC, anggota lan sektor kasebut ora bisa njamin keamanan 100%. Sing paling penting duwe aturan umum. Pungkasane, kita mbayangake masa depan lelungan sing aman, aman, rapi, lan menehi pengalaman asli lan migunani kanggo wong lelungan ing lelungan kasebut; siji sing nyengkuyung rezeki jutaan lan nyumbang kanggo pertumbuhan ekonomi sing berkelanjutan. "

“WTTC Safe Travels Stamp minangka inisiatif sing apik banget dening organisasi anggota lelungan. Sanajan tembung aman kanggo lelungan bisa nggawe tanggung jawab, "ujare CEO WTTC Gloria Guevara eTurboNews, "Prangko kasebut dudu sertifikasi, nanging janji adhedhasar penilaian mandiri saka protokol sing diteliti kanthi apik. WTTC nggabungake protokol kasebut ing pirang-pirang segmen industri. Nalika janji menyang WTTC kanggo ngetutake protokol kasebut, panampa kualifikasi kanggo nuduhake Perangko kasebut. "

"Kita ing pembangunan maneh. Nambah sawetara opsi kanggo Seal Pariwisata sing Aman," ujare Juergen Steinmetz, anggota pendiri pembangunan maneh.travel. Steinmetz uga CEO saka Travel News Group, pamilik saka eTurboNews, lan anggota Komite Eksekutif kanggo Dewan Pariwisata Afrika.

Steinmetz ujar: "Sama karo cap WTTC, segel kita adhedhasar penilaian mandiri lan dudu sertifikasi. Kaya WTTC, segel kita uga gratis. Sapa wae sing nyetujoni pedoman sing disetujoni, kalebu janji WTTC, inisiatif TUV ing Jerman, inisiatif dening Seychelles, Turki, Spanyol, utawa Jamaika, umpamane, bakal disetujoni kanggo Seal Pariwisata sing Lebih Aman. Dasar-dasar mesthine yaiku ngetutake pandhuan sing diwenehake dening Organisasi Kesehatan Dunia minangka faktor kualifikasi liyane. "

"Kita ora saingan karo WTTC, kita nglengkapi WTTC lan inisiatif liyane. Kanthi anggota kita ing 117 negara sing melu diskusi sing difasilitasi dening pembangunan maneh. Acara lelungan saben wong bisa sinau saka liyane. Iki minangka komunikasi sing wis dadi bagean saka WTTC. ”

“Sampeyan ora kudu dadi anggota organisasi apa wae kanggo melu. Kita nampani kabeh pimpinan lan pihak sing prihatin babagan industri pariwisata lan pariwisata. ”

Mangkene sawetara opsi tambahan sing kasedhiya karo Seal.

Evaluasi:

Seal Pariwisata sing luwih Aman nawakake evaluasi sukarela dening para ahli. Evaluasi iki ditindakake sawise wawancara rinci lan diskusi 50 poin.

Iki minangka bagean saka evaluasi sing ditulis dening Dr. Peter Tarlow saka Safer Pariwisata kanggo nanggepi aplikasi segel dening Menteri Pariwisata Kenya:

Hon. Najib Balala nampa penghargaan iki ing sesi khusus ing livestream.travel sing diterbitake ing saindenging jagad.

Menteri Pariwisata Kenya nalika diskusi karo Pariwisata Rebuilding wis nduduhake manawa ngerti manawa jaminan pariwisata kalebu pelatihan, pendhidhikan, investasi ing piranti lunak, lan pangerten manawa keamanan / penjamin dudu disiplin sing sederhana. Ing jaman pangowahan lan tantangan sing gedhe banget wiwit masalah kesehatan nganti keamanan menteri pariwisata Kenya wis nduduhake manawa dheweke nampa kasunyatan manawa petugas pariwisata bakal duwe latihan terus-terusan lan kudu cukup fleksibel kanggo nyetel prosedur karo lingkungan sing terus berubah.

Menteri kasebut negesake manawa dheweke melu nggawe produk pariwisata sing luwih aman lan sing nuduhake tamu manawa negara nindakake kabeh cara kanggo nggawe lingkungan sing aman, aman lan sehat kanthi kerja sama karo agensi internasional, kanthi melu agensi regional kayata minangka Dewan Pariwisata Afrika lan kanthi sesambungan karo spesialis keamanan lan kesejahteraan.

HE Najib Balala, Menteri Pariwisata Kenya, CEO Doris Woerfel, Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube (dijupuk Nov 2019 ing WTM London)

Menteri Pariwisata Kenya wis nunjukake yen njupuk langkah proaktif kanggo njamin pengunjung bisa nemu pengalaman turisme sing paling aman. Menteri kasebut ngerti tenan manawa ora ana sing bisa njamin keamanan lan keamanan 100% lan ora ana sing lara. Apa sing bisa ditindakake yaiku nyediakake langkah-langkah jaminan pariwisata paling apik. Amarga alasan iki, pamrentah nglaporake manawa:

  1. Wis nggawe lan nganyari protokol kesehatan lan jaminan pas wektune lan regional
  2.  Iki wis ngetrapake protokol kesehatan, sanitasi, desinfeksi, jarak, lan keamanan sing realistis sing terjangkau lan proaktif
  3.  Nindakake pandhuan jarak adoh sosial internasional kanggo staf lan pengunjung lan ngupayakake nggawe solusi tanpa tutul yen bisa. Kebijakan tanpa tutul uga ateges manawa teknologi bisa digunakake kanggo nyuda interaksi fisik ing hotel, restoran, papan transportasi lsp.
  4. Menteri Pariwisata ngerti pentinge nyediakake PPE (peralatan proteksi pribadi) ing kabeh industri pariwisata. Gawan iki kanggo staf lan karyawan lan uga kanggo tamu miturut panjaluk. Bahan PPE ditawakake kanthi gratis
  5. Menteri Pariwisata Kenyan nyaranake supaya nganggo topeng nalika interaksi pribadi tegese masarakat ana ing kahanan sing kurang saka 2 meter saka siji liyane. Topeng digunakake ing transportasi umum lan setelan njero ruangan
  6. Menteri njaluk asring ngumbah tangan lan ngresiki kamar hotel lan lokasi umum utawa aparat liyane sing digunakake masarakat.
  7. Pamrentah Kenya ngupayakake nyediakake pembersih tangan miturut kebutuhan umum lan industri pariwisata
  8. Kementerian kasebut nyengkuyung kabeh lokal tur bisnis kanggo masang alangan pamisahan fisik kayata panggunaan plexiglass lan ing wektu sing padha kudu peka karo kabutuhan ekologis lan iklim negara kasebut.
  9. Pamrentah Kenya liwat kementerian pariwisata menehi perhatian khusus marang hub transportasi kayata terminal bandara lan negesake pusat transportasi internasional lan bisnis kayata maskapai penerbangan kanggo tundhuk karo "Takeoff: Pandhuan kanggo Perjalanan Udara liwat COVID-19 Krisis Kesehatan Masyarakat ”
  10. Menteri Pariwisata Kenya ngerti manawa ana kahanan utawa pangowahan, kabijakan kasebut bisa uga kudu diowahi supaya bisa nglindhungi pengunjung kanthi maksimal.

 Kanggo ngontrol pandemi COVID-19, pemerintah ngumumake tanggal 12 Agustus 2020, miturut Kedutaan Besar Amerika Serikat ing Kenya, protokol tambahan ing ngisor iki wis digawe:

  • Penghentian ordo gerakan sing nglarang mlebu lan metu saka kabupaten Nairobi, Mombasa, lan Mandera telat tanggal 7 Juli.
  • · Ing tanggal 6 Juli, GoK ngumumake manawa larangan nglarang pertemuan sosial lan politik ditambah suwene 30 dina.
  • Bar ditutup nganti ora diwartakake maneh. Ora ana penjualan omben-omben lan omben-omben ing restoran lan restoran ing saindenging Kenya wiwit tanggal 28 Juli. Wektu tutup restoran lan restoran diowahi saka jam 8 sore nganti jam 7 sore tanggal 28 Juli, sajrone 30 dina sabanjure.
  • Papan pangibadah bisa diwiwiti kanthi pambukaan maneh kanthi tundhuk karo pandhuan sing ditrapake sing digawe dening Dewan Antar-Iman. Kaya sing diandharake tanggal 6 Juli, pedoman mandhiri maksimal satus (100) peserta sing diidini ing saben upacara ibadah lan ora kudu luwih saka siji jam. Nyembah ing wong ora kalebu para jemaah umur sangisor telulas (13) taun utawa luwih saka seket wolu (58) utawa wong sing ngalami kahanan kesehatan. Sekolah Minggu lan madrasah bakal tetep dilereni nganti ora dingerteni.
  • Ing tanggal 16 Mei, watesan gerakan dileksanakake menyang lan metu saka Kenya liwat wates internasional Kenyan-Tanzania lan Kenyan-Somali, kajaba kanggo kendaraan kargo.

10 prinsip kasebut kaya sing wis kasebut ing ndhuwur kudu mbantu: Mesthekake manawa negara kasebut memenuhi pedoman Organisasi Kesehatan Dunia lan supaya pengalaman sing aman kanggo pengunjung / tamu lan panyedhiya layanan. Kanthi nindakake perkara kasebut ing ndhuwur, Menteri Pariwisata Kenya bakal ngupayakake mbangun kapercayan nasional, regional lan internasional babagan pengalaman turisme sing paling aman.

Ana biaya $ 250- $ 1000 kanggo evaluasi kasebut.

Penghargaan Pariwisata sing luwih Aman

Penghargaan Pariwisata sing luwih Aman kasedhiya kanggo kapribaden supaya diakoni amarga bathi nglawan COVID-19. Sing duwe penghargaan nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Dheweke melu langkah ekstra. Nominasi lan penghargaan gratis.

Pass Pariwisata Safer sing dipersonalisasi kanggo para plancong

Pass Pariwisata Safer sing dipersonalisasi kanggo para plancong kanggo ngancani Seal Pariwisata sing luwih Aman kanggo tujuan plancongan.

Sing duwe Pass Pariwisata sing Lebih Aman sumpah dadi pelancong sing tanggung jawab lan tundhuk karo pedoman kesehatan lokal sing wis ditindakake Organisasi Kesehatan Dunia lan departemen kesehatan nasional. STP tegese wong sing lelungan tanggung jawab lan janji ora bakal nglindhungi dheweke, nanging uga kabeh mitra lelungan. Sing duwe STP makili lelungan sing paling apik lan nduduhake ing jagad iki yen lelungan sing luwih aman dadi tanggung jawab kabeh wong. Ana biaya administrasi $ 5.00.

Saiki, Seer Pariwisata Safer ngupayakake kualifikasi puluhan tujuan lan pemangku kepentingan anyar, saengga bisa nuduhake Seal Pariwisata sing Aman.

Informasi liyane babagan segel: www.safertourismseal.com 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.