Airlines Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Lufthansa ngolah klaim mbalekaken € 2.6 milyar wiwit paruh pertama taun iki

Lufthansa ngolah klaim mbalekaken € 2.6 milyar wiwit paruh pertama taun iki
Lufthansa ngolah klaim mbalekaken € 2.6 milyar wiwit paruh pertama taun iki
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing taun saiki, maskapai penerbangan ing Klompok Lufthansa nganti saiki mbayar maneh udakara 2.6 milyar euro dadi total 6 yuta pelanggan (wiwit 02.09.2020). Pratelan sing ditampa dening Lufthansa ing Jerman pungkasan wulan Juni wis lunas nganti bisa ditindakake. Mung kasus sing luwih rumit sing isih mbukak lan mbutuhake proses sing luwih intensif.

Jumlah dhuwit sing ditundha tiket dadi 1.1 yuta transaksi. Perlu dielingake manawa klaim pengembalian dana anyar terus digawe amarga penerbangan kudu dibatalake utawa tamu dibatalake amarga ana peringatan lelungan. Saiki Lufthansa nampa kaping telu luwih akeh aplikasi sadurunge sadurunge pandemi. Mula, jumlah klaim pengembalian dana sing mbukak bakal terus dikembangake kanthi dinamis, bakal luwih mudhun ing minggu-minggu sabanjure, nanging ora bakal entuk nol.

Kajaba iku, para pelanggan bisa nyetel rencana lelungan kanthi fleksibel. Kabeh tarif Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines lan Brussels Airlines bisa dipesen maneh kaya sing dikarepake tanpa kudu mbayar biaya. Iki ditrapake ing saindenging jagad kanggo pesenan anyar kanthi rute cendhak, medium lan jarak jauh.

 

Klompok Lufthansa  Airlines    
Jumlah mbayar maneh ing Mio. EUR 2,600
Jumlah tiket sing dibalekake ing Mio 6.0
Jumlah total panjalukan mbalekaken sing ditundha (kalebu panjaluk anyar) ing Mio. 1.1

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.