Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News UAE Plancongan Bisnis Warta Breaking Jordan News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Emirat nerusake layanan penumpang menyang Amman

Emirat nerusake layanan penumpang menyang Amman
Emirat nerusake layanan penumpang menyang Amman
ditulis dening Harry S. Johnson

Emirat wis ngumumake bakal nerusake layanan penumpang menyang Amman, Yordania wiwit 8 September. Resume penerbangan menyang ibukota Yordania njupuk pirang-pirang tujuan sing dituju Emirat ing Teluk lan Timur Tengah dadi wolung kutha, amarga maskapai kasebut kanthi bertahap nerusake operasi kanthi keamanan para pelanggan, kru lan komunitas minangka prioritas utama.

Penerbangan saka Dubai menyang Amman bakal beroperasi minangka layanan saben dina ing Emirat Boeing 777-300ER lan bisa dipesen ing emirates.com utawa liwat agen perjalanan.

Pesawat Emirat EK903 bakal mangkat saka Dubai jam 1500jam, tekan ing Amman jam 1655 jam. EK 904 bakal mangkat menyang Amman jam 1900hrs, tekan Dubai jam 2300jam. Penumpang sing lelungan ing antarane Amerika, Eropa, Afrika, lan Asia Pasifik bisa nikmati sambungan sing aman lan gampang liwat Dubai, lan para pelanggan bisa mandheg utawa lelungan menyang Dubai amarga kutha kasebut dibukak maneh kanggo para pengunjung bisnis lan hiburan internasional.

Kanggo njamin keamanan para turis, pengunjung, lan komunitas, tes PCR COVID-19 wajib kanggo kabeh penumpang mlebu lan transit sing tekan Dubai (lan UEA), kalebu warga UAE, warga lan turis, tanpa preduli saka negara sing asale. .

Penumpang sing mabur menyang Yordania kudu memenuhi syarat sing dituju.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.