24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Keslametan Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal
Sandal Resort Grande Antigua sing murni, nyedhiyakake papan sing sampeyan butuhake, kanthi privasi mewah sing sampeyan pengin saka Sandals Resorts.

Ya, Sandal Resor wis njupuk langkah-langkah keamanan menyang level liyane. Nanging priksa maneh lan sampeyan bakal sok dong mirsani manawa kualitas sing dikarepake para turis sadurunge wis nate ana ing resor kasebut.

Sadurunge tengah wengi, lampu pandhu arah pesawat American Airlines # 2405 bisa katon mudhun menyang pulau AntiguaPendaratan pesawat ing Bandar Udara Internasional VC Bird nduweni teges penting ing wengi iki televisi lokal nuduhake adicara kasebut. Matthew Cornall, General Manager saka Sandal Grande Antigua, kalebu sing nonton.

"Pancen angel diarani emosi emosi," ujare Cornall, sing nglumpukake puluhan anggota tim ing TV. "Nalika aku ndeleng-ndeleng, aku weruh tangisane."

Tekane penerbangan komersial tegese Sandal Grande Antigua bakal dadi sing pertama 15 Resor All-In Sandal kanggo mbukak maneh para wisatawan wiwit COVID-19 meksa ekonomi donya dipateni ing pertengahan Maret. Yen dideleng saka panorama properti, sampeyan ora bakal ngerti yen wis ditutup. Ing meneng sajrone 10 minggu kepungkur, kru njaga lanskap lan kolam ing pose Instagram - kahanan siyap, padha karo tim resor.

Sandal-Pantai-Grande-Antigua

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Gubug pantai sing dihiasi ing wedhi nggawe papan turu ing pinggir segara sing sampurna

"Apa sampeyan krungu?" Cornall takon babagan swara ing latar mburi. “Ngguyu lan nembang? Sing bakal mesthi kita lakoni. Kita dadi tim lan… Aku ora pengin negesake ... iki pancen kulawarga. ”

Lingkungan santai lan anget. Biasa kaya biasane, amarga topeng lan sarung tangan protèktif sing dienggo anggota tim, ngelingake babagan berita utama sing ujar: "Lelungan ora bakal padha." Bener. Sampeyan ora bisa muter sudhut ing Resor Sandal tanpa ngirim dispenser pembersih tangan utawa ndeleng ana wong sing ngusap titik tutul saben 15-30 menit, manawa poin kasebut wis disentuh utawa ora.

Nanging sadurunge nyilem kanthi jero "ora tau padha," Cornall pengin negesake perkara liya sing padha penting ing kabeh properti Sandal:

"Kanggo kita, sawetara perkara bakal padha."

Sandal-Grande-Antigua-Pantai-Long

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Resor Sandals Grande Antigua dununge ing pantai pasir putih paling dawa ing Bay Bay.

Perspektif Jembar

Cornall mlaku luwih saka saiki. Dheweke ujar "Sugeng enjing ... Sugeng enjing ... Sugeng enjing" nalika ngliwati anggota tim; akeh sing tanggung jawab kanggo ngresiki saluran udara saben tamu mangkat suite lan nggunakake lampu ireng ing permukaan supaya ora ana cacat sing kesasar.

Dheweke mandheg ing lift lan ngidini wong loro bisa kulo sabanjure. "Siji pasangan sekaligus," jarene kanthi sopan. Nalika tekan lantai telu, dheweke munggah menyang landhesan lan mandheg maneh.

"Aku kabeh wis sinau supaya ora cepet-cepet lan luwih ngerti lingkungane," jarene.

Sandal-resort-kolam renang

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Dibangun kanggo romansa lan santai, Kolam Village Mediterania minangka salah sawijining 6 kolam renang banyu tawa sing nengsemake ing Sandals Grande Antigua lan papan kanggo kolam renang sing apik ing sandal.

Saka ngendi dheweke ngadeg, mripat sampeyan bisa ngetutake sawetara pasangan sing mlaku-mlaku ing dalan sing luwih jembar menyang kolam renang sing asri lan ngluwihi langit sing biru lan segara sing luwih biru. Kabeh mau dadi ruang sing hebat tanpa wates. Tampilan kasebut dhewe kaya biasane, nanging perspektif bisa uga "ora bakal padha" amarga apa ora kabeh wong kepengin papan luwih gedhe?

"Nem wulan kepungkur, pasangan bakal ngaso ing kene lan ngucapake 'ooh' lan 'aah' udakara setengah menit," ujare Cornall. “Saiki wis limang menit. Dheweke mung ndeleng lan ambegan kabeh. "

Sandal-pantai-ngarep-Suite

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Rasakake angin segara Karibia saka balkon pribadi sampeyan dhewe sing nyawang segara sing apik ing Sandals Grande Antigua.

Kanthi komentar kasebut, dheweke bisa uga kuwatir banget kanggo para plancong: ambegan hawa bekas. Sing kudu nerangake sebabe sawetara pasangan mandheg ing titik kaya iki. Ngidini sunar srengenge Karibia bisa ngilangi rasa kuwatir kasebut. Angin perdagangan sing terus-terusan ngilangi apa wae sing isih ana. Nganggo wektu kanggo ambegan.

"Jujur, aku rumangsa luwih aman ing resor tinimbang ing kutha asale," ujare Joanna Baumann, sing kesah Sandal Grande Antigua karo bojone, Andrew, ing wulan Juni kanggo ngrayakake ulang taune bebrayan. "Staff nggawe kita rumangsa luwih dilindhungi saka sadurunge, nanging ing wektu sing padha kita ora bakal kelangan sandal Sandal sing santai."

Tampilan sing mbukak, pikiran sing mbukak, lan papan sing mbukak ora mung fenomena ing balkon crita kaping 3 ing Antigua. Apa sejatine ing kene uga sejatine yen pasangan kasebut ambegan 1,000 mil, tekan pulau asal Sandal Jamaika.

Sandal-South-Coast-over-bungalow

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Bungalow Over-the-Water Sandal Selatan Pantai Sandal, sampurna kanggo privasi lan rahasia.

Sand wedhi dawa sing mbentuk sisih kulon Sandals South Coast ing Jamaika isih asri ing sangisore sikil 8:30 esuk Amarga pantai, suite ing ndhuwur mburi boardwalk dawa katon-durung adoh kaya rembulan. Ora bisa dingerteni manawa ana wong sing omah-omah, ing endi angin laut mili liwat bak rendhem ruangan lan pungkasane menyang restoran terbuka ing pinggir pantai. Iki "mesthi sepi" - sing kalebu, angin, hawa tropis - kaya infeksi kaya protokol sing ketat sing ditemokake ing buku tangan sing kandel ing Protokol Platinum Sandal 'Kebersihan.

Sandal-Resor-butler

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Minangka bagéan saka Protokol Sandal Platinum Kebersihan, kabeh anggota tim nganggo praupan protèktif lan bisa katon mesem liwat mripat sing anget.

"Kita duwe tim inspeksi khusus ing saben resort sing ngetutake pandhuan sing ketat saka profesional medis, Pusat Kontrol dan Pencegahan Penyakit (CDC), Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), lan Kementerian Kesehatan lokal ing saben negara sing diarani omah, ”Ujare Pendhiri lan Ketua Sandals Resorts, Gordon“ Butch ”Stewart.

Sandal-Resor-Resiki-Protokol

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Sandal mesthi nindakake standar protokol kebersihan lan keamanan sing paling dhuwur, lan saiki kanthi langkah-langkah tambahan, para tamu bisa tentrem nalika seneng romantis ing Karibia.

Antarane atusan detail: Banyu ing kolam renang dicenthang saben jam. Saben permukaan - gagang lawang kanggo produsen kopi - diawasi paling ora kaping telu saben dina. Bangku bar lan meja ditarik adoh. Peralatan penyelam langsung disimpen ing solusi sanitasi. Nyemprot lan ngusap terus-terusan, uga anané lampu ireng.

Nanging bisa uga "protokol" sing paling efektif yaiku sing wis puluhan taun dienggo:

"Komitmen kita kanggo romansa. Kanggo kita, mesthi sinonim karo rahasia… kemewahan… privasi ”Stewart terus.

Gubug pantai sing dihiasi ing wedhi nggawe papan turu ing pinggir segara sing sampurna.

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Pasangan sing seneng karo cabanas pantai pribadi, amarga katresnan mesthi mbutuhake privasi lan penyisihan - konsep sing digawe Sandals Resorts wiwit wiwitan.

Tembung liya sing dipikirake: Jarak sosial. Deleng maneh ing villa jamban, dhewe liwat Segara Karibia. Utawa ing Suite Rondoval jarak sadawane pantai ing St. Lucia. Utawa ing suite skypool mung bisa dipikolehi dening wulu sing diunekake angin ing Grenada. “Jarak sosial” bisa uga anyar kanggo basa saben dinane, nanging dudu konsep anyar ing resort kasebut.

Sandal-Grenada-suite-Skypool

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Suite Sandal Grenada Skypool, dadi pribadi supaya pemandangan lan nglangi mung apik ing balkon sampeyan.

"Sejatine, kita durung nate ngrasakake rame ing Sandal," ujare Baumann. "Eksklusif kaya sing kita karepake, nanging saiki wis beda level. Dheweke wis mikir akeh supaya kabeh bisa rampung, lan nggawe kita kepenak bab keamanan nalika tekane. Banjur… rasane kaya resor iki duweke kita kabeh. ”

Gagasan diarani inovatif, malah radikal, ing upaya Sandal kanggo pengalaman romantis pokok saiki katon fortuitous. Private blumbang tanpa watesPrivate bak ing verandaPrivate bar ing-Suite. Ing pantai sing dawane rong mil, para pasangan praktis bisa negesake hektar pasir supaya tetep adoh. Keputusan kanggo nyakup 105 kolam renang pribadi, nganti pitung kolam utama sing jembar, lan 16 restoran ing salah sawijining properti raksasa durung nate kanggo narik wong akeh. Iki kanggo nyuda.Sandal-Royal-

Suite Barbados-Rondoval-Butler-Suite

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Terjun menyang Sandal Royal Barbados Royal Rondoval Butler Suite; uwal romantis sing kasedhiya karo kolam renang pribadi lan bathtub rendhem sing mewah kanggo wong loro.

Kadhangkala, ana wong liya sing katon: juru jadah. Kanggo pasangan ing suite kaya ngono, butler minangka siji-sijine titik tutul manungsa - nggunakake sarung tangan putih. Sing ora dingerteni para tamu yaiku saben pelayan, lan saben anggota tim, nindakake rutinitas saben dina sing anyar nalika tekan properti. Ana cek suhu, ganti klambi sing wajib, lan “adus sepatu” kanggo ngresiki lan ngresiki sepatu.

Dadi resik-resik ngluwihi staf lan kabeh tamu uga. Minangka wayahe mandheg liyane. Kain empuk nembe dikukus, stasiun pembersih diisi, kamar mandhi disinfeksi produk kelas rumah sakit. Saben nuansa, wiwit saka pigura lan lawang veranda geser, wis kliwat tes.

"Saiki, malah gendul Campuran Signature Estate Appleton lan Robert Mondavi Kembar Oaks lagi sumunar, "jarene Cornall.

Sandal-Grande-Antigua

Sun, Pasir lan Distansi Sosial ing Resor Sandal

Sandal Grande Antigua, ing endi privasi mesthi mewah, lan pasir putih lan perairan pirus minangka standar.

Kapan Joanna lan Andrew Baumann mlaku-mlaku menyang restoran utawa pantai, dheweke bakal nuli weruh lan ngrungokake. Nalika mlebu, kaya sing diandharake Joanna, "sandal Sandal sing biasa sing dakgoleki." Yen ana, getarane luwih kenthel. Ora bisa dipungkiri. Lan - ayo padha jujur ​​lan ngucapake tembung - nular. Kamardikan kanggo ambegan lan obah lan ngombe kanthi swasana santai iku nular banget. Coba dijupuk saka wong-wong sing wis bali dhisik: Iku padha karo umume, lan bisa uga luwih apik tinimbang sadurunge.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Panulis, Robert Stephens, minangka garwa 20+ taun & bapak saka anak wadon; Prioritas Robert kanggo kulawarga, komunitas & ringkes minangka butler, pangurus pantai, & tukang masak "chef" ing Sandal mbentuk perspektif lelungan & nulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.