24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Nigeria Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Warta Breaking UAE Maneka Warta

Emirat nerusake penerbangan penumpang menyang Lagos lan Abuja

Emirat nerusake penerbangan penumpang menyang Lagos lan Abuja
Emirat nerusake penerbangan penumpang menyang Lagos lan Abuja
ditulis dening Harry S. Johnson

Emirat wis ngumumake bakal nerusake layanan penumpang menyang Lagos (7 September) lan Abuja (9 September) ing Nigeria. Resume penerbangan menyang kaloro kutha Nigeria nggawa jaringan Afrika Emirat menyang 13 tujuan, amarga maskapai kasebut kerja keras kanggo mbantu para pelanggan lelungan kanthi aman lan percaya diri, ngetrapake langkah-langkah kesehatan lan keamanan terkemuka ing industri ing kabeh titik lelungan kasebut.

Penerbangan menyang Lagos bakal dioperasikake kaping papat saben dina Senen, Rebo, Jumuah lan Minggu. Penerbangan menyang / saka Abuja bakal beroperasi minangka layanan saben dinane.

Penumpang sing lelungan saka loro kutha ing Nigeria menyang Amerika, Eropa, Timur Tengah lan Asia Pasifik bisa ngrasakake sambungan sing aman lan trep liwat Dubai, lan para pelanggan bisa mandheg utawa lelungan menyang Dubai amarga kutha kasebut dibukak maneh kanggo para pengunjung bisnis lan hiburan internasional.

Kanggo njamin keamanan para turis, pengunjung, lan komunitas, tes PCR COVID-19 wajib kanggo kabeh penumpang mlebu lan transit sing tekan Dubai (lan UEA), kalebu warga UAE, warga lan turis, tanpa preduli saka negara sing asale. .

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.