24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Maroko News tanggung jawab transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Maroko bakal ngidini turis asing mlebu tanggal 10 September

Maroko bakal ngidini turis asing mlebu tanggal 10 September
Maroko bakal ngidini turis asing mlebu tanggal 10 September
ditulis dening Harry S. Johnson

Royal Air Maroc (RAM), maskapai nasional Maroko, wis resmi ngumumake manawa dheweke wiwit ngakoni wong asing saka kabeh negara, sing wargane ora mbutuhake visa mlebu, mlebu negara kasebut.

Kondisi mlebu negara kasebut yaiku anané reservasi hotel utawa undhangan saka perusahaan Maroko. Sampeyan uga kudu nampilake asil tes negatif kanggo Covid-19.

Miturut pers lokal, turis lan wisatawan bisnis bakal bisa ngunjungi Maroko wiwit tanggal 10 September. Pungkasan rezim darurat dijadwalake tanggal kasebut.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.