24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Brasil Warta Breaking Travel budaya Kabar Olahraga News Resorts Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Apa Pantai Copacabana dadi sumber pati ing Brasil?

Copa Cabana Brasil mlebu tahap paling mbebayani
rio2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pesta kasebut ora nate mandheg ing Pantai Copacabana ing Rio de Janeiro. Malah Coronavirus ora bakal medeni intimasi pantai iki ing saindenging jagad iki sing dianggep minangka laladan sing paling apik ing ndonya. Apa bisa uga dadi lahan sing paling mematikan?

Copacabana, jeneng kasebut dhewe nggawe gambar kaendahan, pasir, lan samodra. Gunung-gunung kanthi alas wana sing megah katon munggah saka samodra lan kayane bisa nyawiji ing selokan sing apik ing Pantai Copacabana, minangka hotspot sing misuwur ing saindenging jagad. Lingkungan kasebut diarani julukan, A Princesinha do Mar utawa Putri Laut. Copa (singkatan saka Copacabana) yaiku swarga kanthi pantai sing apik banget, lurung-lurung sing rame, lan pista kasebut ora bakal mandheg. Kejaba dadi lingkungan egaliter lan eklektik ing Rio, romantisme lan glamor minangka merek dagang sing jelas.

Brasil mlebu tahap Coronavirus sing paling mbebayani. Kanthi infeksi rekor, wong Brasil mung cukup lan wiwit lali babagan jarak sosial. Rekomendasi para ahli kesehatan supaya tetep terisolasi ditantang malah dening teknisi keperawatan sing kerja ing rumah sakit lapangan kanggo pasien virus corona.

'Coronavirus dikontrol luwih akeh, sing menehi keamanan kanggo aku metu,' jarene.

Kanthi luwih saka 4,148,000 infeksi sing dikonfirmasi lan 127,000 korban jiwa saka virus kasebut, Brasil duwe total nomer loro sing paling dhuwur mung ing Amerika Serikat. Ing sawetara minggu kepungkur, negara paling gedhe ing Amerika Latin wis ninggalake plato nomer kasus anyar sing meh telung wulan lan wiwit nyuda jumlah kasus anyar sing dikonfirmasi.

Nanging kanthi rata-rata 820 kematian saben dina, jumlah kasebut isih dianggep dhuwur ing Brasil.

Copa Cabana Brasil mlebu tahap paling mbebayani Copa Cabana Brasil mlebu tahap paling mbebayani Copa Cabana Brasil mlebu tahap paling mbebayani

Copa Cabana Brasil mlebu tahap paling mbebayani

Polisiologi ing lab riset lan pengembangan biomedis utama Brasil, Yayasan Oswaldo Cruz, utawa Fiocruz, ngelingake yen yen wong Brasil nguciwakake negara kasebut bisa ndeleng baleni kedadeyan ing Eropa, utamane Spanyol, ing endi gelombang kasus anyar katon .

Wong-wong ing Pantai Copacabana ing Rio ana ing pantai sing ora nggatekake kabeh aturan jarak sosial. Mangkene uga ing Sao Paulo, negara sing paling parah ing Brasil kanthi infeksi sing dikonfirmasi luwih saka 855,000 jiwa lan 31,000 tiwas. Ewonan warga njupuk kauntungan ing akhir minggu suwene kanggo lelungan menyang pesisir.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.