Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Gorden Bluff Dibukak maneh ing 24 Oktober 2020

Gorden Bluff Dibukak maneh ing 24 Oktober 2020
Tirai Bluff

Tirai Bluff bakal dibukak maneh kanthi 59th musim, sawise ditutup sementara, lan maneh miwiti nampani tamu bali menyang plaka idilis wiwit 24 Oktober 2020. Resor sing paling apik ing Antigua wis dadi omah sing adoh saka turis sajrone udakara 60 taun. Resor iki diwiwiti kanggo miwiti nampani para tamu sing ngupayakake suwene sing ditunggu-tunggu ing swarga kanthi kemewahan santai, desain Kolonial Inggris lan layanan paling apik sing wis dingerteni Curtain Bluff.

"Kita seneng banget mbukak maneh lawang kanggo kulawarga Curtain Bluff lan kabeh tamu anyar sing golek plancongan sing aman," ujare Rob Sherman, direktur ngatur ing Curtain Bluff. "Resor kita alami dirancang kanggo nyedhiyakake pengalaman sing adoh banget lan terbuka kanggo tamu, kayata saben kamar ing pinggir pantai lan mbukak angin dagang Karibia sing anget, nggawe AC ora perlu. Nanging, sajrone penutupan sementara, kita makarya supaya bisa kanthi aman lan tanggung jawab mbukak maneh kanthi ngetrapake protokol anyar lan teknologi reresik. Kita tantangan serius banget lan bakal sregep tumindak kanggo ngladeni kabeh tamu kanthi tanggung jawab nalika menehi layanan ramah lan ramah. "

Minangka bagean saka komitmen Curtain Bluff kanggo nyedhiyakake kapercayan lan katentreman kanggo tamu lan rekan, resor kasebut ngetrapake program protokol kesehatan lan keamanan sing luwih apik, sing dirancang adhedhasar pandhuan saka Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC), Organisasi Kesehatan Dunia lan peraturan lan pandhuan Antiguan lokal. Klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap babagan Protokol Kesehatan lan Kesehatan.

Resor lan ikon Antigua sing kalebu kabeh kalebu luwih apik kanggo ngunjungi saiki tinimbang sadurunge limang tawaran diskon saiki kasedhiya Saka diskon 25 persen kanggo tamu sing ngunjungi tanggal 24 Oktober - 16 Desember, diskon nganti 30 persen kanggo kulawarga sing ngunjungi tanggal 1 Mei 2021 - 13 Agustus 2021, lan liya-liyane. Kabeh tawaran isih nyedhiyakake klebu properti reguler kayata panganan saben dina, omben-omben, kegiyatan pilih lan transfer bandara VIP.

Dianggep minangka salah sawijining olahraga paling sosial sing bisa dimainake saiki, para pecinta tenis bisa seneng ngerti yen Curtain Bluff isih bakal dadi tuan rumah acara tenis suwene seminggu sing diisi karo pro legendaris, pelajaran sing apik, lan pertandingan nonstop. Tantangan Tenis Tirai Bluff kaping 22 bakal dianakake tanggal 7-14 November. Ringkesan kegiatan kabeh minggu bisa diwaca kene.

Saliyane tenis, Curtain Bluff nyedhiyakake pasokan kegiatan sing adoh banget kanggo tamu kayata bal Bocce, shuffleboard, ball pickle, tenis meja lan akses menyang loro pesisir kasebut. Penjadwalan kelas yoga resor lan lelungan snorkeling lan nyilem wis dirampungake kanthi tliti supaya bisa diresiki. Langkah-langkah keamanan tambahan sing padha bakal dileksanakake kanthi nggunakake kabeh dolanan pantai liyane, kayata kayak, kucing Hobi, papan dayung lan pit banyu. Wong tuwa bisa seneng kegiyatan kaya dene bocah-bocah melu program budaya lan pendhidhikan ing CeeBee Kids Club kanthi rong sesi saben dinane ing gedung pendopo terbuka.

Kanggo spa resor sing mbukak maneh ing pesisir, 5,000 km persegi spa ngluncurake menu pengalaman tamu anyar kalebu "Perawatan Badan Tanpa Water" sing kalebu scrub awak tradisional, kanthi nggunakake produk sing bisa mbuwang kulit, tanpa perlu mbilas banyu. Kanggo sing pengin santai nalika sinau katrampilan, layanan DIY saiki uga bakal kasedhiya. Janjian karo ahli terapi kanggo sinau babagan pijet awak, macem-macem perawatan lambe lan rai.

Gawan regane tarif kamar Curtain Bluff minangka penawaran kuliner inovatif. Apa nedha awan santai ing Seagrape utawa masakan lan anggur sing apik ing Tamarind Restaurant, kabeh panganan kalebu ing pesenan saben tamu sing nginep. Anyar diwiwiti musim iki yaiku layanan pantai / kolam renang Bento Box cabana. Kasedhiya jam 12 sore - 4 sore para tamu bakal disuguhake barang kayata udang klapa kanthi salad pepaya ijo, hummus sing digawe anyar karo sayuran sawah lan burger gawenan tangan.

Antigua tetep dadi tujuan sing kurang resiko kanggo para plancong kanthi penerbangan langsung saka kutha-kutha utama ing AS. Swarga sing dipanggonke kanthi sampurna ing akhir minggu utawa plancongan sing dawa mung impen sing digawe.

Babagan Gorden Bluff

Dumunung ing antarane wit kurma ing pucuking watu ing antarane loro teluk sing adoh banget ana ing swarga Curtain Bluff sing apik - ikon Antigua. Kanthi rong pesisir sing apik banget nawakake ombak selancar uga perairan sing tenang kanggo ngambang, iki bisa dadi sudhut paling apik ing pulau kasebut. Dibukak ing taun 1962 dening Howard Hulford lan dununge ing pesisir kidul pulau kasebut, Curtain Bluff minangka papan perlindungan bintang lima sing kalebu kabeh, gampang tekan Pelabuhan Inggris sing bersejarah, tilas landasan Laksamana Nelson sing saiki dadi papan sing nggumunake armada super-yacht, ing antawisipun kathah atraksi pulau liyane. Sawise ndandani USD $ 13 yuta sing akeh ing 2017, hotel iki nawakake fasilitas canggih kalebu rong restoran lan 72 kamar mewah sing nyampur glamor sekolah lawas karo gaya kontemporer sing sempit. Cepet kanggo macem-macem jinis wisatawan, Curtain Bluff wis nampani kulawarga, kanca lan pasangan saben taun kanthi turun-tumurun. Kasunyatane, akeh tamu multigenerasi saiki wis teka wis puluhan taun! Kenyamanan kulawarga kalebu kamar sing gegandhengan nalika wis dipesan, kemah bocah kalebu tarif hotel, kegiyatan ruangan gratis kanggo kabeh wong, uga menu sing ramah bocah kanggo bocah sing paling apik. Klub Anak CeeBee kanggo bocah umur 3 - 10 mbukak limang dina seminggu wiwit jam 9 esuk - 4 sore lan nawakake wisata ing saindenging properti kalebu ing kebon ramuan properti; ngerjakake kegiyatan kalebu gawean lan gawean; lan, dolanan fisik, kayata Olimpiade mini. Kanggo romantika, pasangan ngunjungi Curtain Bluff kanggo pesta pernikahan, bulan madu, ulang taun lan uga plancongan akhir minggu bebarengan. Kanggo pasangan sing pengin duwe akeh pilihan — tanpa kudu priksa regane — resor sing kalebu ing kene kalebu kabeh. Saka plancongan snorkeling, panganan romantis kanthi anggur kelas internasional ora ana enteke. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi www.curtainbluff.com

Warta liyane babagan Antigua

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.