24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Situs Warisan Dunia UNESCO Vallée de Mai kalebu 10% atraksi global paling dhuwur

Situs Warisan Dunia UNESCO Vallée de Mai kalebu 10% atraksi global paling dhuwur
Vallée de Mai

Vallée de Mai menangake Award Choice Choice Tripadvisor 2020 kanggo taun 2020, adhedhasar ulasan Wisatawan taun 2019. Pangenalan paling anyar iki adhedhasar prestasi biyen kaya sing diwenehake dening TripAdvisor lan badan panelitian lelungan liyane. Miturut penghargaan iki Kapuloan Seychelles Foundation (SIF) wis nggambarake Dina Pariwisata Sedunia, dirayakake tanggal 27 September, lan disenengi karo panemune para tamu ing Vallée de Mai.

Ing sawijining komunik, Kanika Soni, Kepala Petugas Komersial Tripadvisor, ujar manawa "Pemenang Penghargaan Pilihan Wisatawan 2020 kudu bangga amarga pengakuan sing beda iki. Sanajan wis dadi taun sing angel kanggo lelungan lan keramahan, kita pengin ngrayakake prestasi mitra. Pemenang penghargaan disenengi amarga layanan lan kualitas sing luar biasa. Pamenang iki ora mung pantes, nanging uga dadi inspirasi gedhe kanggo para plancong nalika jagad iki diwiwiti maneh. ”

Sanajan taun bencana kanggo pariwisata global, amarga Seychelles utamane kena pengaruh, warta kaya ngono iku nyenengake lan muga-muga bisa mbantu para turis ora mung menyang Vallée de Mai, nanging Praslin lan Seychelles kanthi sakabehe. Ditambah karo sistem pesenan anyar situs kasebut, nolak nampa pembayaran awis, langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing luwih apik lan label pariwisata sing aman, SIF rumangsa yen atraksi alam sing paling dikunjungi Seychelles luwih siyap kanggo navigasi ing wektu sing durung mesthi kasebut.

Nalika nampa warta kasebut, Manajer Situs Vallée de Mai, Marc Jean-Baptiste ujar, "Prestasi iki nuduhake kerja keras lan tekad tim kita kanggo nglindhungi lan ngatur nilai-nilai universal sing luar biasa ing situs iki. Iki uga nuduhake upaya sing kita lakoni kanggo memenuhi lan ngluwihi ekspektasi para pengunjung sing dihormati nalika njamin keberlanjutan, kaya sing diprioritasake dening awake dhewe lan UNESCO. Dadi kabeh pancen bermanfaat yen nampa lan nuduhake dukungan iki sing nuduhake semangat tim lan jelas nuduhake manawa kita ana ing dalan sing bener. ”

Catherina Meriton, Pejabat Administrasi lan Akun Vallée de Mai nambahake, "Aku seneng banget karo penghargaan utama iki sing nduduhake upaya tim lan rajin banget kanggo nyedhiyakake pengalaman luar biasa kanggo para pengunjung. Chapeau kanggo kabeh tim kita pancen wis nggawe Seychelles bangga! "

Kepala Eksekutif SIF, Dr Frauke Fleischer-Dogley mratelakake, "Aku bangga banget karo tim Vallée de Mai sing dadi pusat menang penghargaan bergengsi kaya ngono, lan sepengetahuanku iki minangka Seychelles luwih dhisik. Sanalika, kita pengin nuduhake penghargaan iki karo mitra pariwisata, lan aku yakin manawa efek saka penghargaan kasebut bakal entuk akeh kesempatan pariwisata kanggo masarakat Praslin umume. Penghargaan iki uga minangka kesaksian manawa ing jaman kangelan, kaya sing kita alami saiki, wilayah sing dilindhungi lan manajemen duwe peran penting kanggo ngrampungake krisis. Iki uga minangka kesempatan kanggo ngucapake apresiasi tulus marang kabeh pihak sing terlibat lan pandhuan sing ditampa supaya lembah kasebut disertifikasi minangka operasi pariwisata sing aman khusus Otoritas Kesehatan Umum lan Departemen Pariwisata.

Warta liyane babagan Seychelles

#banget plancongan

MEDIA KONTAK: Biro Berita STB, Tel: +248 4 671 354 / +248 4 671 313, [email dilindhungi]  www.selamat.travel

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.