24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Resor Sandal ing Pesisir Kidul Nggawe Rencana Desain Anyar

Resor Sandal ing Pesisir Kidul Nggawe Rencana Desain Anyar
Sandal Resor

Sandal Resorts International, perusahaan sing kalebu kabeh, ngluncurake rencana renovasi pirang-pirang yuta dolar ing oasis Jamaika sing apik, Sandal Pesisir Kidul. Kanggo debut ing wulan Desember iki, para tamu bisa ngarepake jaman anyar kanggo perusahaan resor kanthi tambahan Swim-up Rondoval ™ Suites pertama ing donya, dipanggonke ing oasis kolam 17,040 kaki persegi. Para tamu uga bakal seneng banget ing Desa Walanda sing ana 112 kamar kanthi akses langsung menyang rong kolam renang anyar sing jembar. Papan panganten modern sing subur ditambahake kanggo nghias kebon ing resort Italia Village.

Kaping pisanan ngenalake desain Rondoval ing Sandal Grande Antigua, banjur sandal Grande St. Lucian, Sandal Grenada lan Sandals Royal Barbados, Sandals South Coast saiki bakal atur tonggak sejarah liyane kanthi Swim-Up Rondoval Suites sing pertama. Dirancang kanggo dadi swarga mewah sing adoh saka dalan jagad, 20 Swim-up Rondoval Suites bakal ngukur diameter 22 kaki kanthi langit-langit kerucut 20 kaki. Nggawa tamu luwih cedhak karo banyu tinimbang sadurunge, suite ing babak kasebut bakal duwe kolam terjun pribadi sing dihiasi banyu mancur nganggo kaca Italia lan watu gamping Indonesia. Ciri khas inovasi kalebu akses menyang blumbang tanpa entri 17,040 kaki persegi, kolam paling dawa ing Hemisfer Kulon, Tranquility Soaking Tub ™ sing apik kanggo loro lan ayunan anyaman njero ruangan sing apik kanthi pemandangan ruangan sing apik. Perabotan bakal digawe saka saindenging jagad, jedhing bakal duwe kasombongan watu sing digantung nganggo kaca tingal Hollywood, lan ing njobo ruangan, perabotan ruangan kontemporer bakal ngrampungake sundel karang pribadi. Pasangan bakal seneng ngrungokake memanjakan jagal pribadi, dilatih dening Guild of English English Butlers, nyedhiyakake eksklusivitas sajrone urip.

Kampung Walanda sing resor luwih akeh diarepake para turis generasi sabanjure, Desa Walanda ing resor kasebut bakal ngalami renovasi kanthi lengkap kanggo papan santai modern sing terinspirasi saka segara. Suite sing direnovasi kanthi lengkap bakal dadi tandha kanggo kaendahan alami banyu kanthi skema warna biru lan netral. Desa 112 kamar - kalebu 16 suite Butler Elite lan 96 kamar Klub lan Tingkat Mewah bakal kalebu bak mandhi lan shower bebas njero ruangan, Kolam Rendaman Tranquility outdoor kanggo loro, lan akses nglangi saka kolam pribadi kanggo kategori pilihan.

"Sandal South Coast minangka salah sawijining tujuan sing paling apik ing tanah Jamaika sing durung dipetakan," ujare Gordon "Butch" Stewart, Ketua Sandals Resorts. "Tujuan kita yaiku ngluwihi wektu sing diarep-arep, lan Sandal Pantai Selatan sing anyar bakal nindakake iku lan liya-liyane. Resor sing ana ing lingkungan 500 hektar sing subur, sadawane banyu biru kristal minangka inspirasi kanggo proyek sing jembar iki. Kita ora sabar karo para tamu ngrasakake inovasi anyar lan mewah iki. ” Stewart terus.

Perangkat tambahan kasebut bakal gabung karo fitur desain arsitektur resor sing canggih, kayata Bungalow Over-the-Water, Kapel Pernikahan Serenitas Over-the-Water, lan garis banyu laut sing nawakake pemandangan segara 360 derajat.

Sandals South Coast bakal dibukak maneh tanggal 1 Oktober 2020. Suite Swim-Up Rondoval anyar lan suite Village Walanda sing direnovasi saiki nampa reservasi kanggo rawuh wiwit tanggal 10 Desember 2020. Kanggo pesenan liburan Mewah Termasuk® sabanjure ing salah sawijining suite sing narik ati iki, ngunjungi: https://www.sandals.com/south-coast/.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.