Hotel & Resor News Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Qatar nandur modhal ing Hotel London karo Ascott

Ascott
Ascott
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ascott Limited (Ascott), mbukak Citadines Islington London - tambahan paling anyar kanggo portofolio Apart'hotel Citadines 'ing Eropa. Properti utama ing jantung Islington dituku ing wulan April 2016 liwat dana global layanan ascott karo Otoritas Investasi Qatar.

Omah layanan 108-unit wis dikirim dening perusahaan investasi real estate pribadi Kain International. Dumunung ing Islington Square sing apik ing London, papan tujuan anyar lan situs warisan sing kalebu toko, omah, kantor, bioskop kelas atas, gym lan liya-liyane - kabeh disebarake ing 'lurung-lurung' sing nembe digawe dening arsitek sing menang. Piers Gough saka CZWG.

Dumunung ing bangunan Edwardian sing maune dadi Kantor Ngurutake Royal Mail, Citadines Islington London nampilake papat jinis apartemen sing modern lan kontemporer, sing dirancang kanggo narik kawigaten para wisatawan modern, nalika nggambar warisan properti lan Islington kanthi warna-warni.

Lee Ngor Houai, Direktur Ascott kanggo Eropa, ujar: "Citadines minangka merek paling cepet ing global, lan pembukaan anyar iki minangka tonggak sejarah paling anyar ing rencana ekspansi kanggo Ascott. Omah sing dilayani Ascott sing utamane nyedhiyakake segmen jangka panjang wis kabukten tahan ing kahanan COVID-19. Kita wis nyediakake akomodasi kanggo petugas kesehatan lan tamu sing golek lokasi alternatif saka omah. Kita ngarepake panjaluk supaya akomodasi bakal dijaluk kanthi mbukak maneh wates internasional. London minangka area pangembangan utama kanggo Grup ing Eropa. Saiki kita duwe luwih saka 900 unit ing London, sing bakal ditambah 300 unit maneh nalika properti sabanjure, Citadines Wembley London, bakal dibukak taun ngarep. Ing taun 2023, kita arep nambah luwih saka 800 unit anyar ing saindenging Eropa. ”

Frédéric Carré, Manajer Umum Regional Ascott kanggo Inggris, Jerman, Georgia & Spanyol, ujar: “Citadines Islington London nyedhiyakake bar anyar kanggo akomodasi kontemporer ing wilayah kasebut. Apart'hotel anyar kita nyedhiyakake para wisatawan sing pengin nggoleki lingkungan sing padhang iki, lan kutha London sing luwih jembar nalika tetep ing lingkungan omah-omah sing aman, nyaman lan apik gayane. Apart'hotels minangka pilihan akomodasi sing apik kanggo para plancong ing iklim saiki amarga papan lan fasilitas sing kasedhiya kanggo tamu, menehi keluwesan lan mandhiri supaya bisa urip kaya lokal, ing endi wae. ”

Richard Pilkington, Kepala Real Estate Eropa ing Kain International, ujar: "Kita seneng banget bisa nampani properti paling anyar ing merek Citadines menyang Islington Square. Penawaran kasebut minangka komplemen sing sampurna kanggo estate panggunaan campuran lan penyewa hiburan lan ritel sing ana saiki. Kita bakal ngumumake nyewo maneh ing wulan ngarep nalika kita maju menyang normal maneh lan ngarepake bakal nambah napsu kanggo panggunaan campuran berkualitas tinggi kayata Islington Square, sing bisa nawakake macem-macem pengalaman ing sawijining tujuan. , nyuda wektu plancongan lan kena ing pirang-pirang papan. ”

Ana 81 studio lan 27 apartemen siji kamar ing Citadines Islington London, sing masing-masing bisa nampa nganti loro lan papat tamu. Saben apartemen dilengkapi pawon kanthi lengkap, kamar turu kapisah, jedhing pribadi, ruang tamu, TV layar datar karo Chromecast lan WiFi tanpa wates gratis. Kabeh unit dilengkapi sensor cerdas, sing bakal bisa ningkatake efisiensi energi properti. Umume apartemen mewah siji kamar lan siji kamar uga kalebu mesin cuci kanggo kenyamanan para tamu sing tetep dawa. Tamu uga bisa nggunakake mesin cuci lan pengering ing umbah-umbah properti. Saben kategori kamar mewah uga dilengkapi tikar yoga, kanggo digunakake ing apartemen utawa Corner Fitness apart'hotel kanthi peralatan gym. Uga ana Sudut Bisnis ing situs kasebut. Kajaba iku, Citadines Islington London uga nawakake inisiatif 'Work in Residence' Ascott, ing endi para tamu bisa nyewa apartemen minangka ruang kerja pribadi, nalika entuk manfaat saka kabeh fasilitas kamar lan penawaran ing properti kasebut.

Interioré modern sing modern dihiasi nganggo warna sing tenang, kanthi lampu pernyataan lan perabotan pastel sing apik ing wilayah komunal sing ngundang. Apartemen kasebut nduweni wallpaper canggih sing apik banget sing dirancang dening seniman grafis lan panyithak iklan ing Paris, Jérémie Solomon. Wallpaper cetakan layar monokromatik nggambarake kesederhanaan prangko, kanggo ngurmati panggunaan bangunan pusaka asli, lan desain wallpaper kasebut nggunakake cakrawala London lan atap sing apik minangka inspirasi.

Pangembangan anyar Islington Square minangka papan lan macem-macem toko lan kafein sing apik lan asli, kalebu OMNOM restoran adhedhasar tanduran lan atraksi kayata ODEON Luxe & Dine. Citadines Islington London mung cedhak karo dalan Upper Islington sing misuwur, misuwur amarga toko-toko lan swasana sing rame. Properti iki uga cedhak karo Teater Sadler's Wells sing misuwur ing donya, mlaku 20 menit saka omah Klub Sepakbola Arsenal ing Stadion Emirat Emirat Arab, jarak lempengan watu saka Teater Almeida sing misuwur sacara internasional, lan ora adoh saka Terusan Regent's London sing apik .

Kaya dene sifat-sifat merek Citadines, Citadines Islington London gampang diakses saka saindenging kutha, Inggris lan sapanunggalane. Stasiun tabung Angel lan Highbury & Islington kalorone mung 10 menit mlaku-mlaku saka properti kasebut, nyedhiyakake akses gampang menyang pusat kutha, stasiun sepur King's Cross, lan stasiun St. Pancras International. Bandara Heathrow uga gampang diakses nganggo mobil, utawa liwat lemah ing jalur Piccadilly.

Ing properti ing saindenging jagad, kalebu Citadines Islington London, Ascott tetep menehi standar kebersihan lan kebersihan sing ketat uga jarak adoh sing aman. Iki ditampilake kanthi komitmen 'Ascott Cares' kanggo terus nyedhiyakake omah sing aman kanggo tamu, lan lingkungan kerja sing aman kanggo staf. Ascott uga wis kerja sama karo Bureau Veritas kanggo nyedhiyakake audit lan sertifikasi independen kanggo standar kebersihan lan keamanan properti ing saindenging jagad. Ascott uga diakoni minangka Akreditasi Mutu ing Inggris kanthi Proses Akreditasi Pelayanan Internasional (ISAAP) saka ASAP. Akreditasi kasedhiya kanggo mesthekake para tamu manawa Ascott wis nggayuh standar sing ditemtokake dening ISAAP, kalebu babagan kesehatan, keamanan, keamanan lan kualitas lan manawa pelanggan kudu ngurus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.