Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Corporation Kemitraan Perjalanan Ngumumake Penciptaan .Travel SmartConnect

Wiwit taun 2005, .Travel minangka ekstensi jeneng domain eksklusif kanggo industri wisata lan pariwisata. Perusahaan lelungan ukuran cilik lan menengah global wis nampa lan promosi domain .Langkah, sing mbantu dheweke tampil online lan nampilake usahane kanggo narik pelanggan anyar.

Kanggo luwih ngladeni pangguna jeneng domain Perjalanan, Travel Partnership Corporation (TTPC), organisasi global nirlaba kalebu anggota Dewan saka Timur Tengah, Amerika Utara, Eropa, lan Asia sing kalebu wisata pelatih motor, lelungan e, tur tujuan operator, asosiasi perjalanan nasional lan internasional, lan transportasi udara, wis ngluncurake mung anggota .Komunitas Bisnis SmartConnect Travel ing LinkedIn. Misi komunitas kasebut yaiku nggabungake para anggota kanggo promosi usahane, nggawe jaringan rujukan, lan nggawe hubungan sing tetep karo para pembeli lan pemasok sing padha. Keanggotaan Komunitas Bisnis SmartConnect gratis kanggo sing duwe domain .Jalan.

"Wiwit taun 2005, ewonan agensi perjalanan lan operator tur nggunakake jeneng domain .travel kanggo mbedakake awake dhewe minangka penyedia layanan paling apik ing industri iki," ujare Birger Bäckman, Presiden lan Ketua Dewan TTPC. "Saiki, Komunitas Bisnis SmartConnect .ravel ing LinkedIn nawakake tujuan utama kanggo bisnis kasebut kanggo nuduhake ilmu, jaringan karo mitra sing ana lan potensial, lan nambah jejak perjalanan."

Para ahli ngenalake. Perjalanan minangka ekstensi jeneng domain eksklusif sing bisa mupangat kanggo industri lelungan ing saindenging jagad. ". Perjalanan cocog banget kanggo lelungan lan turisme lan mbantu komunikasi sapa kita lan apa sing kita lakoni," ujare Steffi Gretschel, Kepala PR Internasional ing Leipzig.Travel.

Minangka bagean saka peluncuran Komunitas Perjalanan SmartConnect Business, .Travel mbukak "Bouncing Bali karo .Lancaran"Promosi nganti 31 Desember 2020, nawakake jeneng domain .Rovel mung $ 9.99 kanggo bisnis plancongan lan pariwisata supaya bisa merek dhewe lan bisa nyambung karo para pelanggan kanthi online.

Babagan Travelhiphip Corporation Corporation (TTPC)

Travelhiphip Corporation Corporation (TTPC), perusahaan nirlaba Washington DC, dibentuk kanggo promosi domain level paling dhuwur khusus industri. Kabuka kanggo kabeh asosiasi plancongan lan turisme, TTPC minangka konsorsium badan industri lelungan lan nggambarake bagean salib ing industri, kalebu luwih saka 1,000,000 agen perjalanan, operator tur, maskapai, hotel, perusahaan penyewaan mobil, jalur pelayaran , perusahaan bis, feri, jalur kereta api, taman hiburan, biro konvensi, lan kantor pariwisata nasional.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, goleki http://www.ttpc.travel/.

Babagan Donuts Inc. lan .Travel

.Travel diduweni lan dioperasikake dening Donuts Inc., pendaptaran global domain paling dhuwur (TLD) paling gedhe ing saindenging jagad. Donat nyederhanakake lan ngubungake jagad online sing fragmen kanthi jeneng domain lan teknologi sing gegandhengan sing ngidini wong lan bisnis bisa nggawe, pasar, lan duwe identitas digital. Saliyane TLD sing gegandhengan karo lelungan, Donuts nawakake macem-macem jeneng sing jelas lan migunani kanggo digunakake minangka pengenal bisnis (kayata .ltd, .company), pandhu arah (kayata. Karir, .support), ing pasar vertikal (kayata minangka .photography, .cafe, utawa. builders) utawa ing generik adhedhasar jembar (kayata. sosial, .world utawa. urip).

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan . Domain level paling dhuwur please visit: https://www.travel.domains/travel/.

Print Friendly, PDF & Email