Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Afrika Selatan Warta Breaking Travel Breaking News US News Pengumuman Pers Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Seal Pariwisata sing luwih aman milih Cuthbert Ncube dadi Brand Ambassador

Pilih basa sampeyan
Coronavirus ing Afrika: Dewan Pariwisata Afrika duwe tanggepan
kubusb
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Seal Pariwisata Aman, inisiatif dening mbangun maneh.lancaran jaringan dina iki nunjuk Cuthbert Ncube dadi Brand Brand pertama ing Afrika.

Cuthbert Ncube minangka Ketua Dewan Pariwisata Afrika, LSM sing dununge ing Pretoria, Afrika Selatan. Filosofi organisasi kasebut yaiku supaya pariwisata minangka pemangkin kesatuan, perdamaian, pertumbuhan, kemakmuran lan nggawe lapangan kerja kanggo masarakat Afrika.

Pak Cuthbert wis dadi peserta aktif ing pirang-pirang acara pembangunan anyar lan rapat. Rebuilding.travel minangka diskusi global sing mbukak dening pimpinan pariwisata saka 117 negara.

Visi ATB yaiku supaya Afrika dadi tujuan wisata nomer siji pilihan ing saindenging jagad.

Dewan Pariwisata Afrika ditrapake Project Hope Africa, inisiatif sing dipimpin dening Dr. Taleb Rifai, mantan sekretaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO).

The Seal Pariwisata Aman (STS) dibangun ing sertifikasi sadurunge liwat evaluasi lan dukungan. Segel kasebut menehi jaminan tambahan nalika lelungan sajrone wektu sing durung mesthi. STS mbantu tujuan lan pihak sing duwe kepentingan liwat dhaptar priksa 50-standar. Tugas kasebut yaiku evaluasi lan dukungan.

Seal Pariwisata sing luwih Aman nggawe kapercayan para wisatawan kanggo tujuan sing disenengi lan dadi simbol sing bisa dingerteni ing saindenging jagad sajrone wektu sing ora apik. Keselamatan lelungan gumantung saka kalorone, panyedhiya lan panrima. Ngelingi kasunyatan kasebut, Rebuilding Travel wis nggawe Seal Pariwisata sing luwih aman kanggo ngiringi Segel Pariwisata sing Aman kanggo tujuan plancongan.

safertourismseal

Sing duwe Pass Pariwisata sing luwih Aman sumpah dadi pelancong sing duwe tanggung jawab, netepi pedoman kesehatan lokal sing wis ditindakake Organisasi Kesehatan Dunia lan departemen kesehatan nasional. STP tegese wong sing lelungan tanggung jawab, lan janji ora bakal nglindhungi dheweke, nanging uga kabeh mitra lelungan. Sing duwe STP nuduhake sing paling apik ing lelungan lan nduduhake ing saindenging jagad, yen lelungan sing luwih aman iku tanggung jawabe kabeh wong.

Seal Pariwisata sing luwih aman ngakoni para pimpinan Penghargaan Pahlawan Pariwisata sing luwih Aman.

Seal Pariwisata sing luwih aman yaiku nglengkapi lan ora saingan karo pimpinan lan inisiatif liyane ing jagad iki supaya lelungan bisa nyenengake maneh kanthi kasunyatan COVID-19 anyar, kayata Inisiatif Plancongan Aman WTTC. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.