24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Investments News Warta Breaking Peru Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Fraport: Bandara Lima pratandha finansial $ 450 yuta kanggo pangembangan udara

Fraport: Bandara Lima pratandha finansial $ 450 yuta kanggo pangembangan udara
Bandara Lima nandatangani dana $ 450 yuta kanggo pangembangan udara
ditulis dening Harry S. Johnson

Mitra Bandara Lima (LAP), bagean saka Klompok Fraport wiwit taun 2001, wis mlebu perjanjian pembiayaan $ 450 yuta kanggo program pangembangan udara ing Bandara Internasional Jorge Chávez ing Lima, Peru. Papat bank internasional - sing kalebu CIW IPEX-Bank, Bank Nova Scotia, Sumitomo Mitsui Banking Corporation (SMBC), lan Banco Bilbao Vizcaya Argentina - nyedhiyakake utang kasebut. Tim keuangan Fraport lan LAP ngatur transaksi kasebut, dene SMBC dadi penasihat finansial. 

Pangembangan pinggiran LAP penting banget, ora mung kanggo Bandara Lima, nanging uga kanggo Peru lan Amerika Selatan. Bandara Lima (LIM) dadi bandara hub utama lan populer kanggo pasar Amerika Selatan. Pangembangan sisih udhara kasebut kalebu menara kontrol lalu lintas udhara (ATC) setinggi 65 meter, landasan pacu nomer loro anyar kanthi dawane 3,480 meter, 10 kilometer saka dalan pajeg, area apron lapangan tingkat tengah 250 hektar kanggo nambah kapasitas parkir pesawat, fasilitas operasional anyar kanggo layanan pemadam kebakaran, plus beacon lan alat navigasi, sistem pengawasan, lan sistem liyane. Konstruksi menara ATC lan bangunan lapangan udara wis diwiwiti wulan Juli lan dijadwalake rampung pungkasan taun 2021. Ing minggu ngarep, konstruksi bakal diwiwiti ing landasan pacu anyar sing dijadwalake bakal diwiwiti pungkasan taun 2022. 

Dr. Matthias Zieschang, pangareping pejabat keuangan Fraport AG, nerangake pentinge pembiayaan kasebut: "Transaksi sing apik iki penting banget kanggo pangembangan Bandara Lima. Diamanake ing lingkungan sing tantangan banget, perjanjian finansial iki menehi sinyal sing kuat lan positif babagan Mitra Bandara Lima lan kabeh Grup Fraport. Salajengipun, transaksi kasebut negesake minat lan permintaan sing kuat saka pasar modal kanggo pembiayaan bandara sing dikelola kanthi apik sing duwe perspektif jangka panjang lan positif - kayata Lima Airport Partners kanthi bandara pusat Amerika Selatan sing utama. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.