Airlines Airport Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Swiss Breaking News Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Lufthansa: mbayari tiket € 2.7 milyar sing wis dibayar

Lufthansa: mbayari tiket € 2.7 milyar sing wis dibayar
Lufthansa: mbayari tiket € 2.7 milyar sing wis dibayar
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing taun saiki, maskapai penerbangan ing Klompok Lufthansa nganti saiki mbayar maneh udakara 2.7 milyar euro nganti total 6.3 yuta pelanggan (wiwit 09.09.2020). Ing istilah aritmetika, udakara 1800 pengembalian dana saben jam wis dibayar minggu kepungkur. Pratelan sing ditampa Lufthansa ing Jerman pungkasan wulan Juni wis dirampungake. Mung kasus sing luwih rumit sing mbutuhake proses sing luwih intensif isih pinunjul. Iki uga bakal rampung ing wektu sing cedhak.

Jumlah mbayar maneh tiket mbukak dadi ana siji yuta transaksi. Perlu dielingi manawa klaim mbayar maneh anyar terus-terusan muncul amarga penerbangan kudu dibatalake utawa tamu dibatalake amarga ana peringatan lelungan. Saiki Lufthansa nampa kaping telu luwih akeh aplikasi sadurunge sadurunge pandemi. Mula, jumlah klaim pengembalian dana sing mbukak bakal terus dikembangake kanthi dinamis, sithik maneh ing minggu ngarep, nanging ora bakal entuk nol.

Lufthansa Group Airlines ngupayakake kanthi terus-terusan lan intensif kanggo luwih nyepetake proses. Kanggo tujuan kasebut, dheweke wis miwiti macem-macem langkah. Contone, kapasitas karyawan ing pusat pelanggan wis tikel telu, lan ing dodolan agensi wisata malah wis tikel kaping papat. Akeh karyawan saka departemen liyane wis diaktifake kanggo menehi dhukungan lan wis dibebasake nalika kerja kanthi cepet.

Kajaba iku, para pelanggan bisa nyetel rencana lelungan kanthi fleksibel. Kabeh tarif Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines lan Brussels Airlines bisa dituku maneh kaya asring dikepengini tanpa dikenani biaya. Iki ditrapake ing saindenging jagad kanggo pesenan anyar kanthi rute sing cendhak, medium lan jarak jauh.

Klompok Lufthansa  Airlines    
Jumlah mbayar maneh ing Mio. EUR 2,700
Jumlah tiket sing dibalekake ing Mio 6.3
Jumlah total panjalukan mbalekaken sing ditundha (kalebu panjaluk anyar) ing Mio. 1.0
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.