24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Finlandia Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Kutha Resmi Santa Claus sing lagi siyap kanggo musim Natal

Kutha resmi Santa Claus sing nyiapake kanggo musim Natal
Kutha resmi Santa Claus sing nyiapake kanggo musim Natal
ditulis dening Harry S. Johnson

Industri lelungan Lapland wis manunggal nalika nampilake kahanan pasar lelungan saiki lan efek ekonomi sing bakal ditemokake ing mbesuk, menyang pamrentah Finlandia supaya jalur perjalanan aman saka pasar utama.

"Kita wis cedhak karo langkah penting kanggo mbukak Finlandia kanggo lelungan internasional. Mitigasi anyar, sing diumumake dening pamrentah Finlandia, kanggo watesan perjalanan Finlandia bakal ngidini lelungan menyang Finlandia saka pasar utama kaya Jerman lan Norwegia ”Sanna Kärkkäinen, Direktur Manajemen Dolan maring Rovaniemi negara.

Kärkkäinen ujar manawa kerja sama sing erat antara perusahaan perjalanan Lapland lan Spesialis Infeksi Kepala Rumah Sakit Lapland, Markku Broas, nggawe dalan pelanggan sing aman kanggo para turis "normal anyar".

"Plancongan menyang Lapland nalika musim Natal bisa uga dadi prosedur uji coba. Kanthi keselarasan iki, kita mbahas pungkasane mbukak Finlandia kanggo lelungan, nanging ana efek biaya lan kahanan sing durung mesthi sing bakal nduwe pengaruh sing nyata tumrap jumlah wisatawan. Sanajan iki dudu asil sing optimal, iki minangka langkah menyang arah sing bener, ana sing bisa dibangun bebarengan, ”ujare Kärkkäinen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.