Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga Warta Breaking Nigeria tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Nigeria nawakake akses menyang lelungan udara internasional kanggo perawatan COVID-19 gratis

Nigeria nawakake akses menyang lelungan udara internasional kanggo perawatan COVID-19 gratis
Nigeria nawakake akses menyang lelungan udara internasional kanggo perawatan COVID-19 gratis
ditulis dening Harry S. Johnson

Minangka bagean saka sumbangane kanggo mbasmi pandemi virus Corona sing diwedeni ing Nigeria, Reddington nawakake perawatan medis gratis kanggo kabeh wisatawan udara internasional sing teka ing Nigeria ing Pusat Medis Armored Shield sing anyar, yen tes PCR rampung ing Laboratorium Reddington Zaine, yaiku dipromosikan dening Grup Rumah Sakit Reddington lan bubar diakreditasi minangka siji-sijine pribadi Covid-19 fasilitas kanggo nyoba lan ngobati pasien ing Nigeria.

Pratelan manajemen Reddington ujar manawa asil tes paling umum bakal negatif, yen ana uji coba COVID-19 positif, fasilitas kasebut bakal menehi konsultasi dhokter gratis, sinar-X utawa CT Scan, omah. perawatan isolasi lan diskon perawatan 50% ing rumah sakit ing Armored Shield Medical Center.

Dr. Olusola Oluwole, Direktur Medical Armored Shield Center lan Reddington ZaineLab nerangake manawa kanggo entuk layanan perawatan gratis, kabeh wisatawan internasional kudu milih lan ndhaptar Reddington ZaineLab minangka laboratorium pilihan kanggo tes PCR ing portal perjalanan NCDC lan dokumen kedatangan nalika tes PCR kudu ditindakake ing dina kaping 7 tekane ing Nigeria. Dheweke ujar manawa pusat koleksi sampel wis dibukak ing dalan 26 Joel Ogunnaike, GRA Ikeja kanthi fasilitas walk-in lan drive-through kanggo wong-wong sing ana ing daratan lan 6B Bendel Close saka Aboyade Cole Street, Pulo Victoria kanggo sing ana ing Pulo kasebut, koleksi conto ing fasilitas Lekki bakal janjian. Miturut Dr. Oluwole, pengaturan khusus wis digawe kanggo koleksi sampel ing omah kanggo VIP sing dikarepake.

Reddington ZaineLab sing mentas ditugasake dening Komisioner Kesehatan Lagos kanggo Prof. Akin Abayomi, dilengkapi Teknologi Keamanan Biosekuritas Kelas 3 paling canggih sing ngasilake asil sajrone 24 jam.

Oluwole ujar manawa fasilitas kasebut minangka siji-sijine rumah sakit pribadi ing Lagos sing saiki wis diakreditasi kanggo Tes lan Perawatan COVID-19. "Iki ngidini perawatan lan manajemen seamless kabeh pasien COVID-19 positif ing macem-macem lokasi ing Lagos ing lingkungan Biosecurity," jlentrehe.

Dheweke ujar manawa pusat medis duwe fasilitas kayata bangsal isolasi bintang lima, ketergantungan dhuwur lan Unit Perawatan Intensif (ICU) Level 3 karo ventilator, mesin pendukung nyawa organ, CT Scan, sinar X, laboratorium, telemedisin, ambulans tanggap darurat ing antarane peralatan liyane lan tenaga medis sing wis akeh pengalaman kudu ngatasi kabeh kasus COVID-19 ing wong diwasa lan bocah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.