24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News Warta Breaking Czechia Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

China menehi saran babagan lelungan kanggo Republik Ceko liwat lonjakan COVID-19

China menehi saran babagan lelungan kanggo Republik Ceko liwat lonjakan COVID-19
China menehi saran babagan lelungan kanggo Republik Ceko liwat lonjakan COVID-19
ditulis dening Harry S. Johnson

Menteri Budaya lan Pariwisata Tiongkok dina Jumuah ngumumake kabar babagan para warga Tionghoa supaya ora lelungan menyang Republik Ceko amarga kena pengaruh Covid-19.

Menteri kasebut ujar manawa bubar epidemi kasebut menehi sinyal rebound cepet ing negara kasebut.

Miturut perkiraan agensi CzechTourism, kira-kira 620,000 turis Tiongkok teka ing Republik Ceko taun kepungkur. Saben turis Tionghoa nggunakake rata-rata 2.5 dina ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.