Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Rahasia Bay Resort sing dibiayai Kewarganegaraan Dominica lagi berkembang

Rahasia Bay Resort sing dibiayai Kewarganegaraan Dominica lagi berkembang
Rahasia Bay Resort sing dibiayai Kewarganegaraan Dominica lagi berkembang
ditulis dening Harry S. Johnson

Persemakmuran Dominica Secret Bay Resort bubar ngumumake manawa bakal nambah patang vila loro-lantai anyar menyang portofolio sing ana, sing bakal dadi vila dadi 10. Vila kasebut bakal ana tembok kaca sing jubin, kolam terjun pribadi, lan udan udan ruangan, rincian sing dikuasai eco-resort. Secret Bay uga ngandhakake manawa saiki nampa reservasi ing vila anyar ing wulan November.

Secret Bay dikenal kanthi internasional dening pirang-pirang publikasi lan bubar dadi resor paling apik ing Karibia, Bermuda lan Bahama dening majalah Travel + Leisure sing prestisius. Sampeyan uga minangka properti ing pulau kasebut sing nampa sertifikasi Green Globe kanggo praktik berkelanjutan. Secret Bay makarya ing Dominica Program Kewarganegaraan dening Investasi (CBI) lan minangka salah sawijining pitu properti sing bisa diinvestasikan para pelamar kanggo entuk kewarganegaraan nomer loro.

Sajrone podcast Plan B Global Global ', Gregor Nassief, pemilik Secret Bay nggedhekake kepiye Program CBI ndhukung resor kasebut. "Program CBI Dominica nggawe kita bisa nggedhekake struktur kepemilikan bareng, lan investasi digunakake kanggo nggedhekake Secret Bay. Kajaba iku, investor non-kewarganegaraan uga nandur modhal ing Secret Bay sing maneh nyedhiyakake strategi metu sing luwih fleksibel kanggo para warga kewarganegaraan lan non-kewarganegaraan ing Secret Bay, "jarene.
Didirikan ing taun 1993, Program CBI Dominica ngidini investor asing entuk kewarganegaraan negara sawise menehi sumbangan kanggo dana pamrentah utawa investasi ing real estate sing wis disetujoni. Pelamar sukses sing lulus syarat rajin sing dibutuhake bisa ngakses akeh mupangate, kalebu paningkatan mobilitas global nganti udakara 140 negara lan kesempatan bisnis sing luwih apik. Negara kasebut banjur nggunakake penghasilan sing digawe kanggo mlebu ing proyek pembangunan nasional ing bidang kayata pariwisata, pendhidhikan, kesehatan lan riset perubahan iklim.

Kanggo taun kaping papat berturut-turut, Dominica dadi negara paling apik kanggo kewarganegaraan nomer loro kanthi studi independen tahunan - Indeks CBI. Spesialis lan ahli nindakake laporan ing majalah Manajemen Kekayaan Profesional Financial Times. Miturut Indeks CBI 2020, Dominica nampa skor paling dhuwur amarga rajin, kemampuan, kemudahan pangolahan lan peraturan penyatuan kulawarga.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.