Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Singapur Maneka Warta

Singapore Airlines ngluncurake 'penerbangan ing endi wae'

Singapore Airlines ngluncurake 'penerbangan ing endi wae'
Singapore Airlines ngluncurake 'penerbangan ing endi wae'
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing upaya nambah bisnis penumpang sing didhasarake, Singapore Airlines rencana ngluncurake penerbangan sing diarani "ora ono" - lelungan sing diwiwiti lan pungkasan ing bandara sing padha. Maskapai kasebut dilaporake bakal ngluncurake layanan kasebut ing pungkasan Oktober.

Penerbangan kaya ngono tanpa tujuan tegese pesawat mabur liwat wilayah sing cedhak tanpa mandheg lan bali menyang bandara. Penumpang bakal bisa udakara udakara telung jam ing udhara. Penerbangan kasebut diarepake kanggo bisa digunakake Bandara Changi Singapura.

Singapore Airlines arep nglawan kesulitan ekonomi sing disebabake Covid-19 pandemi nganggo cara iki. Sadurunge dilaporake manawa maskapai kasebut dipeksa ngeculake udakara 2,400 karyawan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.