24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Libanon tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Yayasan Airbus ngirim bantuan kamanungsan menyang Beirut

Yayasan Airbus ngirim bantuan kamanungsan menyang Beirut
Yayasan Airbus ngirim bantuan kamanungsan menyang Beirut
ditulis dening Harry S. Johnson

Sanalika sawise jeblugan bubar ing Beirut, Libanon, Airbus nyedhiyakake citra satelit kanggo nganalisa kerusakan lan mbantu analis pamrentah, LSM lan responden pertama entuk visibilitas bencana kasebut. Saiki, Yayasan Airbus, bareng karo mitra Asosiasi Les Amis Du Liban-Toulouse, Pusat Hospitalier Universitaire de Toulouse, Dewan Kota Toulouse, Palang Merah Jerman / Bayer AG lan Aviation sans Frontières, ngirim Airbus A350 XWB sing wis kebak pesawat saka Toulouse, Prancis, menyang Beirut, Libanon, kanthi 90 liter kubik volume bantuan kamanungsan ing kapal.

Kargo kasebut, sing bakal menehi pitulung banget kanggo wong sing kena bledosan Beirut, kalebu obat uga visor lan topeng, barang sekolah, produk listrik lan peralatan IT. Barang kasebut ditujokake ing Pusat Medis Universitas Rumah Sakit Saint George ing Beirut, asosiasi lokal Arc de Ciel lan Palang Merah Libanon.

"Kita kabeh wis nyumurupi karusakan maneh nalika jeblugan ing Beirut lan kita, ing Airbus, pengin masarakat lan kutha Beirut pulih kanthi cepet," ujare Julie Kitcher, Komunikasi Airbus EVP lan Urusan Perusahaan. "Aku matur nuwun marang mitra lan kru pesawat A350 sing melu proyek iki amarga dhukungan logistik lan dedhikasine. Tanpa usaha tenanan, misi khusus iki ora bakal bisa ditindakake. ”

Ing perjalanan bali, A350 nggawa 11 siswa Lebanon menyang Prancis kanggo nerusake sinau, minangka bagean saka inisiatif sing dianakake dening Les Amis Du Liban-Toulouse.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.