24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hak-hak manungsa LGBTQ Warta Industri Rapat News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

IGLTA ngalih Konvensi Global 2021 nganti September

IGLTA ngalih Konvensi Global 2021 nganti September
IGLTA ngalih Konvensi Global 2021 nganti September
ditulis dening Harry S. Johnson

The Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional (IGLTA) dina iki ngumumake yen arep nggawa edhisi 37 konvensi global menyang W Atlanta-Midtown, 8-11 September 2021. Iki minangka pertama kaline acara pendhidhikan lan jaringan utama organisasi bakal dianakake ing ibukota Georgia lan tampilan kaping pisanan ing properti W Hotel.

Owahi saka tanggal April / Mei tradisional nalika IGLTA ngevaluasi maneh konvensi kasebut sajrone wektu pandemi iki.

"Kita ngarep-arep nerusake konvensi lan nggawe kesempatan jaringan utama kanggo komunitas pariwisata global LGBTQ + sing nyambut gawe," ujare Presiden / CEO IGLTA John Tanzella. "Kita bakal ngawasi kanthi cetha babagan pandhuan lelungan lan bisnis kanggo mesthekake bali kanthi aman, lan mindhah acara kasebut nganti wulan September menehi luwih akeh wektu kanggo nyiapake.

"Kanthi rekomendasi dewan lan nanggepi panjaluk saka anggota kita, kita rencana supaya Konvensi Global IGLTA ing pungkasan kuartal kaping telu utawa awal papat kudu maju. Pangowahan musim bakal nggawe konflik luwih sithik karo acara industri liyane. ”

Pasar Pembeli / Pemasok sing didhukung dening IGLTA bakal dianakake ing dina kaping pisanan, diwiwiti patang dina suwene bisnis. Resepsi wengi pembukaan bakal dianakake ing akuarium Georgia sing interaktif sing apik banget, sing dadi sponsor acara kasebut. Voyage, penggalangan dana Yayasan IGLTA tahunan sing dianakake sajrone konvensi kasebut, bakal nggawa tema lelungan menyang level sabanjure kanthi setting 747 ing Museum Penerbangan Delta, kanthi idin Delta Air Lines lan CVB Bandara ATL.

"Atas jeneng kabeh komunitas perhotelan ing Atlanta, kita seneng banget dadi tuan rumah Konvensi Global IGLTA 2021 lan para pamiarsa saka saindenging jagad," ujare William Pate, presiden lan CEO, Biro Konvensi & Pengunjung Atlanta. "Sanajan musim angel, industri saiki lagi navigasi, lelungan tetep cekap lan kita ngarep-arep nampilake apa sing nggawe Atlanta dadi tujuan sing apik kanggo para wisatawan LGBTQ +."

Keunggulan kanggo macem-macem wilayah kasebut, Atlanta dadi tuan rumah acara LGBTQ + Pride paling gedhe ing Amerika Serikat Tenggara, uga akeh acara LGBTQ + sing wis dirawuhi, kayata Out on Film, Black Gay Pride lan Atlanta Queer Literary Festival. Lingkungan Midtown, papan dununge hotel host, ngemot konsentrasi LGBTQ + bisnis paling gedhe ing kutha kasebut.

"Kita dihormati dadi Hotel W pertama sing dadi tuan rumah konvensi IGLTA. Iki minangka acara sing selaras karo sejarah merek LGBTQ + sing kalebu merek, "ujare Fabrizio Calvo Poli, General Manager, W Atlanta-Midtown. "Kita ngarep-arep welcome profesional turisme saka saindenging jagad menyang properti kita, sing dununge ana ing jantung distrik LGBTQ + Atlanta lan nampilake keragaman kutha kasebut."

Konvensi kasebut bakal entuk bathi saka dhukungan saka telung mitra IGLTA sing wis suwe: Biro Konvensi & Pengunjung Atlanta wis dadi Mitra Global IGLTA wiwit 2013, Delta Air Lines, sing bermarkas ing Atlanta, wis dadi Mitra Global IGLTA wiwit taun 2006, lan Marriott International, wong tuwa W Hotels, wis dadi Mitra Global IGLTA wiwit 2015.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.