24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Resorts Wedding: Solusi "Sakbenere Sampurna"

Sandal Resorts Nyedhiyakake Solusi "Sakbenere Sampurna" kanggo Pasangan Penganten Tujuan
Sandal Resor Wedding

Suwene pirang-pirang wulan kepungkur, ana siji perkara sing isih bener tinimbang sadurunge - katresnan durung ilang, lan uga ora duwe impen pasangan kanggo omah-omah. Miturut a survey anyar saka The Knot, 80% pasangan tunangan tetep nganyari babagan pedoman CDC paling anyar lan mikir babagan kepiye pengaruh ing rencana pesta mbesuk. Amarga pasangan ngupayakake solusi kanggo nundha dina sing gedhe, gaya perkawinan sing luwih cilik saiki lagi suwe lan ngrencanakake tujuan intim Sandal Resorts sing dituju bisa dadi solusi sing sampurna supaya janji kasebut diterusake.

Pasangan golek solusi stres, nyata-wektu tanpa stres, supaya rencana pesta nalika pandemi ora bisa ditindakake. Mula, nalika dadi pimpinan perkawinan romantis lan tujuan, Sandals Resorts nawakake sawetara pilihan kanggo mbantu pasangan ngimpi pesta pernikahan sing sampurna.

Ngenalake Layanan Streaming Langsung Upacara Upacara Pesta Liwat 2021

Wiwit wiwitan pandemi, pasangan kudu nggawe keputusan sing angel, yaiku nundha pesta gedhe utawa nyuda para rawuh kanggo memenuhi pedoman CDC paling anyar. Saiki, panganten wanita lan priya ora kudu milih wong loro nalika memesan pesta tujuan ing 18 Sandal mewah lan Resor Pantai Beaches® ing Karibia. Kabeh pasangan sing memesan pesta tujuan utawa ReTie the Knot® wiwit tanggal 15 September 2020 nganti 31 Desember 2020, kanthi rencana arep nikah ing taun 2020 lan 2021, bakal nampa Upacara Live Stream Upacara Pesta Pernikahan Gratis, saengga kulawarga lan kanca-kanca bisa - sakbenere - dadi bagean saka wayahe istimewa kasebut nalika pasangan ujar "Aku Apa".

Sejatine Saben Alat Perencanaan Pangantenan kanggo Panganten Penganten Ngimpi Dina Gedhe Saka Rumah  

Tur Digital 360 derajat: Sejatine "mlaku" liwat sawetara resort mewah Termasuk® paling apik ing Karibia. Ora luwih gampang njelajah resort lan latar sing jembar, menehi tampilan mewah ing sandal, pantai, lan kolam renang Sandals kanggo nyetel panggung acara pernikahan sing sampurna lan wiwitan bulan madu sing sampurna.

Pengalaman Desain Pernikahan Virtual: "Ketemu" perancang pesta Sandal lan Pantai nalika diangkut kanthi virtual menyang ruang pameraman sing bisa disesuaikan lan njelajah pilihan dekorasi tanpa wates sing kasedhiya kanggo upacara lan resepsi, nemokake inspirasi sing sampurna kanggo dina gedhe.

Alat Perencanaan Pernikahan Digital Paling Dhuwur: Telusuri penawaran pernikahan Sandal saka saben pulau lan papan sing apik kanggo dipilih, kanggo layanan rambut lan dandanan kanggo dina pesta pernikahan sing nyata.

Gambar Perayaan sing Bisa Disesuaikan Kanthi Pedoman CDC ing Pikiran

Kanthi pedoman CDC anyar sing ngundang klumpukan sing luwih cilik ora luwih saka 50, Sandal wis mantep kanggo nggawe perayaan seumur hidup pasangan dadi luwih hebat.

Loro Lovebirds Elopement: Elope menyang swarga lan bakal diilhami dening salah sawijine Sandal inspirasi utawa ngimpi dina gedhe wiwit wiwitan Sandal Pernikahan sing bisa disesuaikan. Ora preduli apa sing dipilih pasangan, saben pesta lengkap karo dekorasi sing paling apik lan kabeh hiasan Sandal - wiwit saka koktail lan sarapan ing amben karo mimosa, foto perkawinan 5 × 7 lan liya-liyane.

Sepuluh Minimoni Sampurna: Pasangan bisa ngundang wolung wong sing dikasihi kanggo melu pesta kasebut nalika ngganti janji ing salah sawijining tujuan Karibia sing mewah. Nikah ing lokasi upacara perkawinan sing apik banget, wiwit saka kapel terbuka lan kebon banyu nganti kebon sing apik banget, nikmati resepsi koktail sedhep sing intim kanthi anggur sing apik banget, entuk diskon eksklusif 15% kanggo Red Lane® Pengalaman spa kanggo panganten lan liya-liyane. Plus, pesenan limang kamar hunian pindho menehi pasangan pilihan a Lonceng & Wisel dandan - nambah semangat kanggo tamu sing sangria bar bakal seneng!

50 Microwedding Paling Enak: Pasangan sing pengin ngikat tali nganggo microwedding intim ing sangisore 50 tamu saben pandhuan CDC paling anyar bisa nggawe selametan kaya sing dikarepake. Kabeh pesta sing dipesen nganggo 20 kamar hunian dobel utawa luwih dilengkapi kabeh klebu pesta pernikahan Sandal plus pilihan saka telung perangkat tambahan Lonceng & Wisel, kanthi pilihan pesta koktail sing disambut kanggo miwiti perayaan, lobster Global Gourmet ™ 5-Star resepsi nedha bengi, rum lan wengi game, utawa uga kredit $ 1,000 menyang Cruise Island Catamaran Cruise lan liya-liyane.

Pesta Sequel: Sanajan sawise pesta lan bulan madu, Sandal menehi wektu khusus kanggo pasangan bali lan ngrayakake. Saka program Ulang taun sing populer, sing nyedhiyakake tamu ing wayah wengi gratis kanggo pasangan sing dipesen 7 bengi utawa luwih ing Suite Club utawa Butler, kanggo ngrayakake maneh karo kanca lan kulawarga kanthi miniatur ReTie the Knot® kanggo klompok 5 kamar utawa luwih.

Sandal duwe sawetara papan kawinan sing paling unik kayata Kapel Pernikahan Serenitas Over-the-Water lan gazebo laut - sing ngidini upacara lan perayaan terbuka sing terbuka sing bakal dielingi para pasangan lan wong sing dikasihi. Plus, pasangan bisa pesen a Mantenan lan miwiti bulan madu sing kaping pindho, dheweke ujar, "Aku bener!", saengga luwih gampang kanggo ngrayakake katresnan sajrone urip ing salah sawijining suite pribadi Karibia sing paling digoleki.

Privasi minangka Kemewahan Anyar

Sandal ora mung nginep kanthi bebas kuatir, nanging perusahaan kasebut didhasarake prinsip nggawe lingkungan romantis - kanthi resor sing jembar ing pesisir sing jembar - ing endi pasangan bisa ngarep-arep privasi lan romansa sing paling apik yaiku ing dina pesta utawa ing saindhenging omah. bulan madu sing.

Pasangan bisa nikah kanthi kapercayan tenanan karo merek sing dipercaya Sandal. Kanthi kesehatan lan safety kanggo sampeyan saiki, langkah-langkah kebersihan sing luwih apik wis rampung Sandal Platinum Protokol Kebersihan bakal nyedhiyakake rasa tentrem tumrap para pasangan, menehi tentrem nalika ngrancang dina sing gedhe.

Sandals Resorts nggawe manawa calon panganten wanita saiki janji yen janji kudu diterusake kanthi menehi solusi "meh sampurna" kanggo para pasangan panganten tujuan. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan program perkawinan tujuan Sandal lan Layanan Stream Langsung Upacara Acara Pernikahan sing kasedhiya wiwit tanggal 15 September, bukak https://www.sandals.com/weddings/. Kanggo kabeh syarat lan sarat, bukak: https://www.sandals.com/disclaimers/wedding-terms-and-conditions/.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.